Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon feszült vagyok amikor a barátnőmmel beszélek és ő is. Hogyan viselkedjek?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon szeretem, de sokszor összevesztünk már. Sokat hibáztam, ő is sokat hibázott, sokszor kértünk már bocsánatot egymástól.Mindketten olyanok vagyunk hogy nagyon könnyen felidegesítjük egymást.Elég egy kis apróság. Nem szeretném többször elrontani :(2018. szept. 28. 20:14
1/2 A kérdező kommentje:
Észre lehet venni rajtam hogy mennyire izgulok mikor a barátnőmmel beszélek. Ennek a kiváltó oka a többszörös veszekedés hülyeségeken, amit utána megbánunk. Ha pl egy lány barátommal beszélek teljesen elengedem magam. Barátnőmmel is így szeretnék beszéni, meg még 1000x jobban
2018. szept. 28. 20:15
2/2 anonim válasza:
nem tudtok se együtt,se külön lenni. beszéljétek meg ab ajaitokat,kezdjétek ujra kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!