Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumikacsaszerzetes kérdése:
Fiúk, mit gondoltok a megcsalásról? Ha már megcsaltatok valakit, miért tettétek? Megbántátok?
Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 20:26
1/1 anonim válasza:
Szerintem undorító féreg dolog.
Ha valaki megcsal valakit, akkor miért marad még vele, ha úgysem boldog?
Én csaltam már meg valakit, a kapcsolatunk már nagyon megromlott volt és amúgy is vége lett volna, csak ki kellet mondani. Ettől függetlenül undorító féregségnek gondolom amit tettem.
Egyrészt megbántam mert az exem mögött csináltam, akit végtelenül tisztelek mint embert, másrészt nem bántam meg mert azóta is boldog kapcsolatban vagyok azzal, akivel megcsaltam az exemet.
Ha újra ilyen helyzet előtt állnék, előbb rendezném a jelenlegi kapcsolatomat.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!