Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az iskolában, es megtetszett nekem,de sajnos mar kb 1éve van barátnője, de mindig az van hogy ok ..egyszer egyutt vannak aztan nem.... de szoval a fiu parszor irt,reagál mindenre amit facen csinalok... csak ő olyan akin nem lehet kiigazodni... de a suliban ram sem nez mikor elmegy mellettem csak távolról... szóval nem tudom H ez minek a jele :( köszönöm a valaszokat♥2018. szept. 15. 18:20
1/1 anonim válasza:
Ha ilyen ingadozó a kapcsolatuk, hamar vége lesz. Ha pedig már legalább barátok vagytok az jó út ehhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!