Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy felfigyeljen rám?
Figyelt kérdés
Egy osztályba járunk. Lány vagyok. És már egy ideje bejön. Viszont még köszönő viszonyban sem vagyunk. Az osztályban a fiúk elég bunkók. És ha megszólítom akkor nem is részletezem hogy hogy viselkednek. Mit tegyek hogy felfigyeljen rám? Van valami tippetek? Hogy esetleg ő vegyen észre és ne kelljen odamennem hozzá elkerülni a kínos helyzeteket? Kerlek. Segitsetek. Előre is köszi a normális válaszokat2018. szept. 10. 21:59
1/4 anonim válasza:
Ugyan ez van velem csak én vagyok a fiú, akinek meg tetszik a lány, úgyszintén bunkó és pletykás osztályközösséggel XD
Én most azt kezdtem el csinálni, nem is az hogy oda köszönök neki... Aaaa... Neeem...Az tulzás Lol de már elkezdtem vele beszélgetni. Eddig mondjuk csak (pl ma) 6 mondatot ha váltottunk de ez is több mint ezelőtti évbe mikor semmit wow szóval sztem te is kezdj el vele csak kicsiket beszélgetni. Próbálj meg csak egy kicsit beszélgetni vele aztán mindig könnyebb lesz. Én is most ezt csinálom. Te is próbáld meg ezt. Ha ez nem válik be akkor semmi XD
2/4 anonim válasza:
Első vagyok
És ha van kedved cser élhetünk tapasztalatokat irhatsz nyugodtan privibe. Én is kíváncsi vagyok hhogy ez sikerül e másnak is.
3/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, ha szabad megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!