Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem nála mit gondoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Én 19 éves lány vagyok és van egy pasi aki 28 éves és buszsoforkent dolgozik, elég sokat szoktunk találkozni mert ugye legtöbbször vele megyek haza és nincs olyan alkalom hogy ne szeretnénk vagy mosolyognank egymásra meg ilyesmik, mar régebb óta ismerem, azelőtt ismertem amielott elkezdtem volna busszal járni tehát mindenhol megismer akárhol vagyunk és távolról köszönünk, múltkor mar beszéltem is vele amit nagy örömömre o kezdeményezett. Viszont mar nekem is kene kezdeményeznem fele csak nem tudom hogy hogyan kene kezdenem

2018. szept. 6. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk 19 évesen ne a tini párkapcsolatokba írj. 😊 Felnőtt ember vagy, a pasi is 28 éves. Egy 28 èves ember ha szeretne valakit megismerni közelebbről akkor kezdemènyez, elhív valahovà. Legközelebb ha találkoztok kèrdezz meg valamit, hogy merre van/mikor indul/ stb. ha tetszel neki akkor a válasz után ő is felteszi a kèrdést, hogy lenne-e kedved..
2018. szept. 6. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
19 az még tini haver. Teenager érted haver. Tizenéves.
2018. szept. 7. 07:55
 3/11 anonim ***** válasza:
9 év korkülönbség szerintem sok, de te tudod.
2018. szept. 7. 15:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Legelső válaszoló azért írtam ide mert nem igazán szoktam itt kérdést kiírni ez volt kb a második kérdésem és nem nagyon tudom hogy hova kell írni.

Viszont azzal lehet hogy lesznek bajok hogy én kérdezzek tőle valamit hiszem nem vagyon az a nagyon beszélgetős fajta és emellett tuti annyira zavarna lennék hogy leegetnem magam teljesen előtte

2018. szept. 7. 21:51
 5/11 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló én nem találom annyira soknak

A szerelembe nem számít a kor nem igaz?

2018. szept. 7. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Alapesetben a kor nem számít, ha így boldog vagy. Nyilván tetszel neki, viszont azért óvatosan. Győzödj meg róla, hogy a pasi más nőket nem szédít a buszon ugyan úgy, ahogy téged. Mert sajnos ilyen téren van személyes tapasztalatom. Persze egy próbát megér, egyszerű az egész, kérdezd meg, mit csinál hétvégén. És menjetek el együtt valahova.
2018. szept. 10. 19:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindig amikor vele megyek haza akkor szoktam figyelni hogy kikkel flörtöl és eddig meg nem vettem észre hogy mással is úgy viselkedne mint velem, jo van olyan no aki oda ül előre mert ismerősök és ott beszélnek amíg haza nem érünk de úgymond o sem jelent veszélyt nekem mert férje van annak a nőnek
2018. szept. 10. 21:09
 8/11 anonim ***** válasza:
39%
Elmomdom az elso valaszadonak hogy "elvileg" ide 16even aluli nem irhat es nem is valaszolhat az oldal szabalyai szerint, tehat egesz kellemesen belefer a 19 eves lany kerdese
2018. szept. 20. 15:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Elmondanám az utolsó válaszolónak, hogy attól mert ide nem írhat 16 èven aluli, attól mèg nem fèr bele egy 19 èves lány a tini kategóriába. 18 èvesen felnőtt az ember, szavazhat, alkoholt vehet, önàlló döntèseket hozhat stb.. Amit ugyebár a tinik nem tehetnek meg..
2018. szept. 20. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
És téged zavar ez a kérdés??? Mert akkor nem értem hogy miért nézed és követed? Ha nem tetszik alj tovabb, van meg sok kerdes sok temaban es mi majd akiket erdekel megvalaszoljuk. Okes??!
2018. szept. 20. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!