Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van baratnőm lehetek az miatt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van baratnőm lehetek az miatt féltekeny hogy más fiút is megölel?

Figyelt kérdés
2018. szept. 6. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetsz féltékeny, csak semmi értelme, mert a csaj úgyis azt csinál, amit akar. Viszont ha látja hogy féltékenykedsz, azzal a saját esélyeidet rontod el (tapasztalat)...
2018. szept. 6. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is nagyon félrékeny tipus vagyok. Ezért olyan lányt keresek általában aki nem olyan híres vagy nem tom hogy írjam. Szóval én eleve olyat keresek akiről tudom hogy ő csak úgy nem lóg más fiúkkal magy csapatokban sem
2018. szept. 6. 21:13
 3/5 koromarcsi válasza:
A féltékenység nagyon rossz tulajdonság és egyik partner sem kedveli. A lány nem a tulajdonod, ha mással is szóba áll, haverilag megölelik egymást, az nem azt jelenti, hogy mást szeret. Ha a lány azt tapasztalja, hogy nem zaklatod állandóan féltékenységi jelenetekkel sokkal jobban fog hozzád ragaszkodni, mert elviselhetőbb leszel
2018. szept. 7. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A legjobb barátom meleg (fiú), szóval alapjárat ő nem féltékeny. Amikor latta, hogy megölelem, az elején még megkérdezte ki ez, de bemutattam őket egymásnak, és egész jó haverok is lettek, szóval ha most megölelem, akkor ő nem féltékeny.
2018. szept. 8. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Sosem voltam féltékeny típus, több barátnőm is volt, sose voltak bajok, kivéve egynél, akinél egy kollégájára viszont nagyon az voltam. Sokat voltak együtt, mindketten tőlem messze laktak más városban, de ők egymáshoz közel, volt, hogy átugrott a kolléga a lányhoz kutyát sétáltatni stb.

Na de, úgy voltam vele, ők már sokkal régebb óta ismerik egymást, ha bejönnek egymásnak, akkor már eddig is megtörténhetett bármi. De a fiú akkor is kicsit fura volt.

Aztán amikor egyszer a lány elvitt a kollégáival bulizni, ott volt ez a srác is. Persze, kicsit fújtam rá, de nem mutattam ki. Végül, kiderült, hogy a gyerek teljesen meleg, a barátnőm egyik „legjobb barátnője” és egy másik közös férfi kollégájukkal van viszonyuk (a két férfi egymással). Ott a buliban még smároltak is egymással.

Nem tudtam, hogy nevessek vagy hányjak...

2018. szept. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!