Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van baratnőm lehetek az miatt féltekeny hogy más fiút is megölel?
Sosem voltam féltékeny típus, több barátnőm is volt, sose voltak bajok, kivéve egynél, akinél egy kollégájára viszont nagyon az voltam. Sokat voltak együtt, mindketten tőlem messze laktak más városban, de ők egymáshoz közel, volt, hogy átugrott a kolléga a lányhoz kutyát sétáltatni stb.
Na de, úgy voltam vele, ők már sokkal régebb óta ismerik egymást, ha bejönnek egymásnak, akkor már eddig is megtörténhetett bármi. De a fiú akkor is kicsit fura volt.
Aztán amikor egyszer a lány elvitt a kollégáival bulizni, ott volt ez a srác is. Persze, kicsit fújtam rá, de nem mutattam ki. Végül, kiderült, hogy a gyerek teljesen meleg, a barátnőm egyik „legjobb barátnője” és egy másik közös férfi kollégájukkal van viszonyuk (a két férfi egymással). Ott a buliban még smároltak is egymással.
Nem tudtam, hogy nevessek vagy hányjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!