Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti a négy lány közül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti a négy lány közül melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1.Szőke rövid hajú normál test alkatú kb 165 cm magasságra.szereti sminkelni magát. A belső tulajdonságai nagyon vicces néha de emelet egy kicsit mogorva néha és szeret focizni.Az élet kora 24-év

2.hosszú barna hajú vékony testalkatú kb 170 cm magasságra.Nem sminkeli magát nagyon mosolygós.emelet nagyon okos és szereti a matekot.Az élet kora 19-év

3.hosszú fekete hajú vékony testalkatú kb 175 cm magasságra sminkeli magát nem annyira humoros de emelet imádja az állatokat és szeret főzni.Az élet kora 21 év

4.rövid vörös hajú átlagosnál nagyobb testalkatú kb 180 cm magasságra nem sminkeli magát vicces né ha már túl ságosan is.:D emelet imádja az édességet meg a virágokat és sokat tv-zik a sportot utálja.Az élet kora 23-év

De csak egyet választhatnátok.:D

2018. szept. 6. 10:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Őszintén egyiket se, egyik se tetszik igazán :)

De ha mindenképp választanom kéne akkor talán az 1.

2018. szept. 6. 10:43
 2/12 October15 ***** válasza:

Nyilván a vöröst ez nem kérdés. :D Mármint vörös.. XD

Kicsit komolyabban: 2. , 4. , 3. , 1. a sorrend.

4.-hez a kifogásom annyi, hogy 173 vagyok Martensal együtt. :D Megfájdulna a térde. XD

3.-kkal annyi a problémám, hogy nem igazán egzakt a nem annyira humoros. Elég beteg humorom van.. :D

2. teljesen jó bár vörösben jobb lenne. :D

1. ennyi alapján eléggé esélytelen.

2018. szept. 6. 10:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Várom a további válaszokat. ;)
2018. szept. 6. 11:03
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem bőven jó a 3-as, bár en nem ismerem, szóval...
2018. szept. 6. 11:08
 5/12 anonim válasza:
A másodikat választanám. De csak akkor ha tudja, hogy az "emellett" nem egyenlő az "emelet"-tel.
2018. szept. 6. 11:30
 6/12 anonim ***** válasza:
emelet!
2018. szept. 6. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. a legszimpatikusabb :)
2018. szept. 6. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
2 ha nem lenne vékony testalkatú akkor is ő, mosolygós és nem sminkeli magát :) ő az ideáll
2018. szept. 6. 16:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat hát úgy tünik hogy a második lány jönn be a többségnek nekem is inkább a második az ideál. ;D
2018. szept. 6. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem azért nem jön be egyik se, mert egyik se sportol

Számomra az elég fontos, mivel én is naponta sportolok :)

2018. szept. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!