Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak majd rá?
A legjobb fiú haverom barátjától hallottam, hogy elvileg a haverom szerelmes belém és többen is sokszor 1 párnak néztek minket. A haverom azt kérte, hogy ma este találkozzunk a parkban, mert egy nagyon fontos dologról szeretne velem őszintén beszélni. A női megérzéseim azt súgják, hogy szerelmet szeretne vallani, többször éreztem, hogy tetszhetek neki,valójában én is szeretem őt, és egy kapcsolatot is el tudnék képzelni. Ha bevallja, hogy szeret, hogyan reagálhatnék rá úgy, hogy ne jöjjek zavarba, ne legyek elutasító, de mégis megtudja, hogy viszontszeretem?
18/L
Hát nyilván mondd el neki, hogy te mit érzel iránta. És hogyha te is el tudnál képzelni valami komolyat, vagy többet vele, akkor miért ne? Próbáljátok meg. De nem értem, hogy ez miért kérdéses neked, hogyha te is szereted őt?
17/F
Szia :)
Ne mondj neki semmit, hagyd, hogy ő beszéljen. Sétálva beszélgessetek, ne ülve, és ha elmondja amit érez, állj meg előtte és csókold meg. (Állva könnyebb csókolózni, tapasztalat :D.)
Sok sikert! Írj privátba, hogy mi történt. :D
#1 vagyok.
Ja igen, mindenképpen írj kérlek nekem is, hogy mi volt. :)
Sziasztok!:)
Mivel többen kértétek, hogy írjam meg, mi volt, ezért le is írnám.
Késő délután találkoztam a fiúval a parkban, és beigazolódott a megérzésem.:)) Elmondta, hogy már régóta szerelmet érez irántam, és már képtelen ezt tovább magában tartani. Erre én mondtam, hogy nagyon örülök, hogy őszinte volt velem, és hogy a szoros barátságunk ellenére is merte előttem vállalni az érzéseit, és persze én is elmondtam, hogy mindig is vonzódtam hozzá, és hogy szerintem jók lennénk együtt. Ekkor megkérdezte, hogy komolyan gondolom, és válaszoltam, hogy igen. Ezeket az eseményeket pedig egy forró csók követte, mától pedig nem mint fiú és lány barátok, hanem mint egy pár vagyunk együtt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!