Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit szólnátok ha bejelenten...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha bejelentené a barátnőtök hogy biszex?

Figyelt kérdés

Fiúúk!!!

Ti szakítanátok ha fél év járás után a barátnőd azt mondaná hogy lehet hogy biszex? Vagy hogy biszex?

Zavarna? Szakítanátok? Úgy éreznétek miattatok lett ilyen? Vagy elfogadnátok?

2018. aug. 23. 09:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%
Persze, ez az én véleményem, le lehet pontozni, valószínűleg le is lesz, de engem zavarna. Ha meg nem engem kívánna, természetes, hogy szakítanék vele. Ha lányt szeret, éljenek boldogan, de velem ilyenkor ne számítson sok jóra.
2018. aug. 23. 09:59
 2/23 anonim ***** válasza:
74%

Nem zavarna, ha ettől függetlenül engem szeretne

+Nagyobb az esély hogy egyszer összehozzuk egy édeshármast 😂

2018. aug. 23. 10:01
 3/23 A kérdező kommentje:
Kosziii zold kez ment varom a tovabbi valaszokat
2018. aug. 23. 10:27
 4/23 anonim ***** válasza:
31%
Tedd fel magadnak a kérdést , mit szólnál ha közölné a fickód hogy kétéltű ? Látod magad előtt hogy markolássza más lifegő zacsiját és beteszi a brét a másik hátsójába ? Ugye . Koccoljon a fenébe , ezeknél 3szor biztosabb egy fertőzés esélye és bárkikkel elmennek perverzkedni .
2018. aug. 23. 10:51
 5/23 A kérdező kommentje:

Hat igen en is gondoltam ra hogy mi lenne ha o bejelentene csak azert a ferfiak tobbsege elfogadja ha egy lany biszex es rogton a harmas temara gondolnak ellenben a lanyoknak nem az ugrik be hogy na akkor ket pasival majd egyszerre...

Ezert kerdeztem itt hogy ti errol mit gondoltok

2018. aug. 23. 11:07
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Ha a barátom bejelentené,hogy szereti a fiúkat is...háát..most,hogy így átfutott az agyamon,hogy mennyi haverja van meg sokat lóg velük.. nem tudom,hogy vele maradnék-e,akármennyire is szeretem őt
2018. aug. 23. 13:12
 7/23 A kérdező kommentje:

Igen ha a baratom bejelentene en sem tudom vele maradnek e...

De a fiuk valamiert a lanyok fele lazabban kezelik ezt...

2018. aug. 23. 13:31
 8/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem érdekelne, nem tudom miért kéne ezért szakítanom vele :D
2018. aug. 23. 13:42
 9/23 anonim ***** válasza:
24%
Én biztos szakítanék vele,ha biszex lenne..gusztustalan..az emberpár alatt a nagykönyvben is 2embert értenek,nem 3-at,aztán 3-as d*gás..ez nem elfogadott
2018. aug. 23. 13:56
 10/23 A kérdező kommentje:
Utolso es ha mondjuk nem kene harmasozni? Csak bejelentene
2018. aug. 23. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!