Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha bejelentené a barátnőtök hogy biszex?
Figyelt kérdés
Fiúúk!!!
Ti szakítanátok ha fél év járás után a barátnőd azt mondaná hogy lehet hogy biszex? Vagy hogy biszex?
Zavarna? Szakítanátok? Úgy éreznétek miattatok lett ilyen? Vagy elfogadnátok?
2018. aug. 23. 09:47
1/23 anonim válasza:
Persze, ez az én véleményem, le lehet pontozni, valószínűleg le is lesz, de engem zavarna. Ha meg nem engem kívánna, természetes, hogy szakítanék vele. Ha lányt szeret, éljenek boldogan, de velem ilyenkor ne számítson sok jóra.
2/23 anonim válasza:
Nem zavarna, ha ettől függetlenül engem szeretne
+Nagyobb az esély hogy egyszer összehozzuk egy édeshármast 😂
3/23 A kérdező kommentje:
Kosziii zold kez ment varom a tovabbi valaszokat
2018. aug. 23. 10:27
4/23 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést , mit szólnál ha közölné a fickód hogy kétéltű ? Látod magad előtt hogy markolássza más lifegő zacsiját és beteszi a brét a másik hátsójába ? Ugye . Koccoljon a fenébe , ezeknél 3szor biztosabb egy fertőzés esélye és bárkikkel elmennek perverzkedni .
5/23 A kérdező kommentje:
Hat igen en is gondoltam ra hogy mi lenne ha o bejelentene csak azert a ferfiak tobbsege elfogadja ha egy lany biszex es rogton a harmas temara gondolnak ellenben a lanyoknak nem az ugrik be hogy na akkor ket pasival majd egyszerre...
Ezert kerdeztem itt hogy ti errol mit gondoltok
2018. aug. 23. 11:07
6/23 anonim válasza:
Ha a barátom bejelentené,hogy szereti a fiúkat is...háát..most,hogy így átfutott az agyamon,hogy mennyi haverja van meg sokat lóg velük.. nem tudom,hogy vele maradnék-e,akármennyire is szeretem őt
7/23 A kérdező kommentje:
Igen ha a baratom bejelentene en sem tudom vele maradnek e...
De a fiuk valamiert a lanyok fele lazabban kezelik ezt...
2018. aug. 23. 13:31
8/23 anonim válasza:
Nem érdekelne, nem tudom miért kéne ezért szakítanom vele :D
9/23 anonim válasza:
Én biztos szakítanék vele,ha biszex lenne..gusztustalan..az emberpár alatt a nagykönyvben is 2embert értenek,nem 3-at,aztán 3-as d*gás..ez nem elfogadott
10/23 A kérdező kommentje:
Utolso es ha mondjuk nem kene harmasozni? Csak bejelentene
2018. aug. 23. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!