Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért kezdett el kerülni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért kezdett el kerülni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a sulinkba járt egy pasi aki nekem nagyon megtetszett. Már két évtől próbálkozott h lefektessen de elutasitottam, mert ő minden csajjal ezt csinalja, amolyan szoknyavadász tipus (van baratnője, de fűvel-fával...) . Eleinte ki nem állhattam őt, aztán valahogy egyre jobban megtetszett. Ő továbbra is próbálkozott (persze csak szexet akart), ha összefutottunk akkor mindig koszont, rám kacsintott és "olyanokat" beszéltvagy ha tehette akk a fenekem fogdosta stb. Volt egy eset mikor mar en is belementem volna a dologba csak ő be volt sz@rva, félt h kiderul... meg akartam csókolni, de nem hagyta csak szexet akart..vegul az se jott ossze mert nem merte :D. Aztan egy jot beszelgettunk... utana ugyanaz volt mint elotte ugyanugy fogdosott, es bamult stb.. aztan ugy hirtelen abba maradt a dolog igaz h koszont es nezett tovabbra is, de mar sokkal tavolsagtartobb volt :/ aztan elballagott... vajon miert volt igy mindez? Mi tortent h igy megvaltozott, talan rajott h kicsit belezugtam? Mit tehetnek, hogyan hódithatnam meg esetleg?
2018. aug. 19. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy talált magának egy másik csajt.
2018. aug. 19. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szoval r.i.ba.nc lehetsz es o meg nyomi fiu.
2018. aug. 19. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
biztos talalt masik csajt, akivel szexelhet :D
2018. aug. 19. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
csak nalad sokkal nagyobb r!banct talált magának :D
2018. aug. 19. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Amíg ő nyomult akkor te elhajtottad, amikor te nyomulsz akkor meg ő hajt el. Csodálkozik bárki is?
2018. aug. 21. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!