Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lany nagyon be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lany nagyon be jonn de lehet van egy problem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap tallalkoztam vele lány igy még nem fogott meg elsore mint ő. Én is be jovok neki ezt ő mondta. Ám lehet hogy rokonom (nagyon remelem nem) valhonan ki derulz hogy az ő dédszüleje es az én dédszulom edestestverek. Nekem a lany akkor rokom/testvér de nem tudom hogy mennyire közeli. Raktam fel egy hasonlo kerdest ott azt irta valaki hagyam mert vér fertozes is lehet... azt nem szeretnem viszont nagyon fontos lenne mert ha tul kozeli akkor hagyom de ha nem áll fent semilyen veszely akkor nem szívesen hagynam mert tenyleg nem tetszet lany még igy

#Lány.Szerelem.Randizás.tini.Rokon.Család.
2018. aug. 19. 15:29
 1/2 anonim válasza:
Ha szereted akkor szeressed , max ha komoly lesz a kapcsolat orokbe fogadtok valakit.
2018. aug. 19. 16:23
 2/2 Semdor ***** válasza:

Ha igaz, hogy a dédszüleitek édestestvérek voltak, akkor rokonok vagytok, de elég távoliak. [link]

Ez alapján, úgy tűnik, nem ütközik a magyar törvényekbe.

2018. aug. 20. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!