Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon ő is így erez irántam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ő is így erez irántam ahogy én ő iránta?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek van egy legjobb fiú baratja szinte már tesók dr tényleg és a lány “összehozott” minket mert azt akarta h egymással is joba legyunk és hat ez sikerült is azthiszem túlságosan is a fiú 16 én is annyi vagyok és nemtudom hogy kölcsönös e ez a dolog és most eljön a városomba mert lesz egy nagy fesztivál fiataloknak és nemtudjak hogy megyek én is mert úgy volt h nem de meglepem őket

A sraccal videochatelni is szoktunk és amikor megtudta h nem megyek tokre kivolt ed kérdezte h hogy hívják a gépet nézzem meg h tényleg nincs hely mert én most ittvagyok nemetbe és jah meg átbeszéljuk az éjszakát és Ahh nagyon t jófej srác nagyon tetszik és lehet hogy szerelmes vagyok bele

VISZONT mát beszéltünk arról h ő aszerint el hogy meg fiatal és meg sok mindent ki kell próbáljon stb és h azért szakított a lannyal is részben meg mert unalmas volt neki és hat most nemtudom h akkor akar e valamit vagy sem

2018. aug. 18. 23:10
 1/2 A kérdező kommentje:
Meg hat mindig úgy köszönünk el egymást h sok szív meg puszi meg ilyenek és videochatben is úgy köszönt el h pusziii Ja és ottvolt a legjobb baratja akivel szinten joba vagyok
2018. aug. 18. 23:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hanyagold el egy kicsit és ha nagyon sokszor ír meg hív tehát keresi a társaságod akkor érez valamit irántad. Nekem is hasonlóan volt csak én egy suliba jártam azzal a fiúval és éreztem hogy amikor beszélek akkor nagyon figyel rám meg kereste a társaságom és nagyon sokat beszéltem vele aztán egyszer gondoltam egyet és nem szóltam hozzá, ő sem szólt nagyon hozzám de amikor a folyosón mentem akkor figyelt meg ha nevettem a barátnőmmel akkor ő is el mosolyodott
2018. aug. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!