Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reberkaa kérdése:
Mi az amit elösszőr néztek a csajokon a pasik?
Figyelt kérdés
Ugy ertem mi az ami be jön a pasiknak egy csajon.2018. aug. 18. 21:59
1/11 anonim válasza:
Bár én lány vagyok de szerintem minden fiú mást néz egy lányon... szóval nem hiszem erre fogsz egyértelmű választ kapni:D
2/11 anonim válasza:
Elsőnek igaza van mindenki mást néz meg! Én pl először az arcát, kezét majd a fenekét szoktam...Nem mindig ebben a sorrendben de ezek az alapok amiket biztos megnézek egy csajon! Na meg a haja!
18/f
3/11 anonim válasza:
Valaki az idomokat nézi meg, van aki a szemét vagy az arcát. Ez valóban egyénfüggő. De bevallom szerintem kevés olyan fiú van, aki nem nézi végig tetőtöl talpig a kiszemelt lányt. Tehát szerotnem, ha észrevesz egy fiú egy lányt, akár messziről nyilván előbb felméri mennyire szép. Vagyis úgy alapból összeségében tekinti meg.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, de nem érzem magam jobban. Sőt csak streszesebben...
2018. aug. 18. 22:25
5/11 anonim válasza:
Ha van esze, és nem egy idióta k**va
7/11 anonim válasza:
Arcát. Ha az nem tetszik kevés az esély, h odamenjek hozzá. Mindene fontos, úgy ahogy mondták, tetőtől talpig megnézzük őket, a stílusa, a tulajdonsagai...mind fontosak. Egyébként meg lehet szép, ha hülye... (akkor is off, NEM minden a kulso) Gondoltam, leegyszerusitem.
16f
8/11 anonim válasza:
lépcsőn előttem megy fel akkor,hogy van-e rajta bugyi :)
9/11 anonim válasza:
De mi a baj? Mitől vagy stresszben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!