Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szerelmes lenni. Mit tegyek?
Még előtted áll az egész életed. Én azt érem ki, hogy te inkább a tanulásra akarsz koncentrálni. Tudod, a szerelmet érdemes korán elkezdeni, és ezt nem csak úgy mondják, van is értelme. A tinédzser kor a változások kora. Ilyenkor kezdesz érni szellemileg is. Sok dolog fog érni téged és ezekkel nehéz megbírkózni, stb. Jó, ha ottvan egy barát melletted, akivel megbeszélhetsz mindent, de attól még egyedül kell ezt az utat megtenned.
Szóval ez a társ, ez fontos lesz számodra, mert ugye neki mondasz el mindent. Mivel félted, ezért próbálod magadhoz kötni egy ilyen kapcsolattal, hogy ne menjen el. Mint a kutyapóráz. De ő nem egy kutya. És ahelyett, hogy másokra ilyen szinten támaszkodsz, próbálj meg magadra támaszkodni. Erősítsd meg magadat lelkileg, élvezd a tini életet. A szerelem másra van, az nem arra van, hogy lekötözd a másikat magad mellé.
Ez az én véleményem. Azért éri olyan sok szerelmi fájdalom az embereket, mert valamire 100%-ig rátámaszkodnak. Ha kihúzzák alólad a széket, az eléggé fáj, nem? Ha annyira arra támaszkodtál.
Mi a legjobb barátommal többször is találkoztunk, majd egy ilyen találka után bevallotta mit érez irántam. Mondtam, hogy maradjunk inkább barátok. Az elkövetkezendő egy hétben nem igazán beszéltünk, kellett egy kis idő mindkettőnk számára, de most már minden megy a régi kerékvágás szerint, azóta még találkoztunk is.
Én: 15/L, ő 16/F, két évvel idősebb.
Ne parázz, rendben lesztek, biztos vagyok benne, hogy meg fogja érteni! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!