Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik, de kapcsolatban van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy lehet én sem vagyok neki közömbös. Rengeteg közös van bennünk,hasonló a humorunk így sokat ugratjuk a másikat, üzenetben is elég sokat szoktunk beszélni,bár ő nem éppen internetfüggő. Egy bökkenő viszont van a dologban,mégpedig az hogy elméletileg kapcsolatban van, igaz ezt az elején nem is tudtam mert sehol nincs egy közös képük se semmi. Hetekkel később tudtam meg miután megismerkedtünk és megtetszett mert egyszer említette. Egyszer láttam az esetleges párjával, de akkor se fogták egymás kezét csak sétáltak egymás mellett. Mit csináljak? Szétszedni nem szeretném őket,viszont ennyire még nem tetszett senki.2018. aug. 17. 21:57
1/1 anonim válasza:
Semmit, beszélgessetek tovább, aztán, ha ő is akar valamit, akkor dobni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!