Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ebből lesz valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lesz valami?

Figyelt kérdés
Még nincs egy honapja, hogy beszelek egy fiuval. Mindig nagyon jol elbeszelgetunk, mar talalkoztunk 4x. Mindig nagyon kedves es udvarias velem. Megkerdeztem tole, hogy mi a velemenye rolem (csak poenbol), es leirta hogy mennyire kedves vagyok es szép.. nagyon aranyos volt. Sok kozos van bennunk. A baratnoim, vagy barkit ha megkerdezek mind azt mondjak hogy biztos ossze jovunk. Ti szerintetek is? Mennyi az eselye hogy tenyleg jarni fogunk?

2018. aug. 13. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én most jöttem össze a barátnőmmel 1 hete, azelőtt 3 hete ismertük meg egymást kb. Aztán elkezdtünk RENGETEGET beszélni, találkozgattunk, és múlt héten összejöttünk. Szóval szerintem ti is így fogtok járni, miért ne lenne ebből kapcsolat nektek. 18/F :)
2018. aug. 14. 00:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem igen :) persze, ehhez az kell, hogy mind a ketten érezzetek valamit a másik iránt.
2018. aug. 14. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!