Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg?
Figyelt kérdés
Barátnőm most, alig találkozik velem, talán hetente 2-3x de akkor is csak délutáni beszélgetés és semmi ittalvás, vagy én ott. Ha itt is alszik, semmi szexuális dolog nincs, mivel fáradt. Persze ezt megértem, hisz dolgozik. Viszont, mostanában már nem hív esténként ahogy szokott és beszélni, írni sem ír nagyon, h meséljen a napjáról, ahogy régen csinálta. Megkérdeztem, hogy szakítani szeretne-e és azt mondta, nagyon szeret és nem szeretne elveszíteni. Mégis teljesen megváltozott. Mi az oka? (másfél éves kapcsolat,18-ak vagyunk)2018. aug. 11. 21:54
1/1 anonim válasza:
Első dolog... Nyugodj meg, ha szakítani akarna, úgyis valahogy fel hozná, akár viccesen akár komolyan. Meg kell értened, kényeztetni (ölelés, vele vagy stb) , és figyelni rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!