Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Többet akar? 18/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet akar? 18/F

Figyelt kérdés
Eddig úgy tünt hogy barátok vagyunk aztán egyre furcsáltam hogy nincs senkije azóta amióta megismertem. Igaz eddig se volt. De furcsa hogy olyanokat mondd hogy milyen jó veled beszélgetni meg fontos vagy nekem. Meg stb. De én ezt vegyem egy jelnek vagy csak barátilag mondja? Egésznap beszélgetünk és nem olyan flegma meg bunkó. Nem érezhető hogy unalmas vagyok a számára. Amikor találkoztunk akkor vagy 2x megölelt. Szerintetek? Ő 17/L ,én 18/F
2018. aug. 10. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem bejössz neki.

Minimálisan biztos.

2018. aug. 10. 14:23
 2/2 anonim válasza:
Szimpatikus vagy neki, jól érzi magát veled. Valószínűleg többe is benne lenne. Rajtad múlik, ha tetszik a lány, akkor hajrá. :)
2018. aug. 10. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!