Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket kérdezzek a sráctól? tobbi lent
Figyelt kérdés
A lenyeg higy mar egy ideje beszelgetunk, 3x taliztunk is mar. Nagyon jol erezzuk magunkat egymas tarsasagaban. Megint elhivott hogy talalkozzunk aminek nagyon urultem szval az lesz a negyedik talalka. Sokat beszelunk irasban, estenkent. Szoktunk igy egymastol dolgokat kerdezni. Arra lennek kivancsi, hogy mit kerdezzek tole amire olyan valaszt tudna adni hogy latnam belole hogy tenyleg bejovok-e neki, vagy esetleg utalna arra hogy el kene kezdenunk jarni? Mar egy olyat kerdeztem tole hogy mi a teljes velemenye rolam, es nagyon cukin leirta hogy mennyire bir, meg hogy szep vagyok stb.. csak szerintem mostmar ideje lenne lepni! Milyen kerdeseket tegyek fel neki szerintetek?2018. aug. 10. 02:26
1/2 anonim válasza:
"kerdeztem tole hogy mi a teljes velemenye rolam, es nagyon cukin leirta hogy mennyire bir, meg hogy szep vagyok stb."
Ebből látszik, hogy a srác nem hülye! - ha az lenne, nem így írna.
Szépen, finoman irányítsad úgy a beszélgetést, hogy ne kelljen kérdezned, hanem a srác önmagától mondja el elképzeléseit a továbbiakról!
Ha kérdezel és ő nem egészen hülye, úgyis olyan választ fogsz hallani, amit és amilyet szeretnél.
2/2 PeterN1971 válasza:
A kérdéseken felül javaslom, hogy érintésekkel is kommunikálj vele. Például kérdezd meg, hogy megmasszírozhatod-e a hátát.
Öleld meg amikor találkoztok.
Kérdezd meg, hogy hogyan szereti a szexet, és miután elmondta, kérdezd meg, hogy ezt megcsinálná-e veled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!