Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KiaraN33 kérdése:

Tetszem neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel február óta nagyon jóba vagyok. Minden nap beszélünk és gyakran használunk szivet is. A suliba ölelgetni szoktuk egymás. Június ota minden este leirta hogy szeretlek es el varja hogy en is leírjam de nem akarom hogy felreertse. Szerintetek szerelmes belem vagy ő is csak bartként gondol rám.

2018. júl. 31. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tedd le azt a szar telefont, ne foglalkozz ilyen baromságokkal, hogy ha ír egy emojit azt hogy gondolja. Ha valakivel akarsz valakit, nem üzenetben akarod, nem?? Beszélj vele a VALÓSÁGBAN.
2018. júl. 31. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyöntetű, hogy tetszel neki. Bátortalan még, akárcsak Te.

Egyébként nem jóba, hanem jóban vagytok. (Megyek (befelé) az osztályba, ellenben: Megyek (bent) az utolsó padtól tábláig "az osztályban". (Lásd: Magyar nyelvtankönyv az az alapiskolák 3. osztálya számára!). Előbb tanulj, aztán udvaroltass magadnak.

2018. júl. 31. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:

"...vagy ő is csak barátként gondol rám"

ezek szerint ő nem tetszik neked?

a legjobb az lenne, ha tisztáznád vele. szerintem is tetszel neki, ha pedig így van és nem kölcsönös, akkor azt mondd el neki. persze, először rosszul fog neki esni, de nem annyira, mintha később tudja meg, amikor még jobban beléd van esve.

2018. júl. 31. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha te nem vagy belé szerelmes, nem kell neki kertelni, nem fog neki annyira fájni, mintha hitegetted volna, tehát írd le, hogy

Én is szeretlek, barátként.

szerintem ez a leg letisztultabb, legegyszerűbb, legegyértelműbb, legvilágosabb módja annak, hogy közöld, hogy te nem vágys z tőle másra.

2018. júl. 31. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
*mondhatod esetleg, hogy testvérként is; de jobb lenne egyébként tlaán nem leírva; de leírva is jó, de utána szerintem beszéljétwk meg szoban is, hogy te nem szeretnél többet, és bocsesz, de most ezt érzed, így érzel.
2018. júl. 31. 20:45
 6/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2018. júl. 31. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. El fogom neki mondani személyesen hogy csak jóbaN szeretnék vele lenni és megbeszélem vele
2018. júl. 31. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!