Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar tőlem valamit vagy nem?
Szóval... van egy fiú, aki 1 évvel fiatalabb tőlem. Már 4 hónapja beszélünk messengeren (Ő írt rám először). Ez a 4 hónap alatt minden egyes nap ír, jó reggelt üzenettel kezdi a beszélgetést minden nap. Eddig még nem történt olyan hogy ne írt volna egy nap. Mindig nagyon kedves, van amikor jól elbeszelgetünk egy adott témaval kapcsolatban, ha rakok ki egy képet azonnal reagál rá, ha pl egész delután nem írt, bocsánatot kér, minden egyes nap jó éjszakát kíván...stb. Viszont ami engem zavarni szokott, hogy sokszor csinálja azt, hogy elköszön és állitólag aludni megy, de fent van még órákig, akár hajnalig... lehet ezt tulreagálom. Valamint amit nagyon nem értek, hogy akar-e valamit tőlem? Mert amiket ír abból úgy tűnik bejövök neki,
viszont még egyszer sem találkoztunk, szóba se jött, ami azért is furcsa nagyon, mert egy városban lakunk. És megis 4 hónap beszélgetés az már rengeteg idő szerintem... és őszintén már kezdek ráunni a várakozásra.
Amúgy egy teljesen normális fiúról van szó, a mai srácokhoz képest.Nem cigizik, nem iszik, nem bulizik, kedves és a korához képest érettebnek tűnik.
Mit gondoltok?
17/L
nem tudom, nekem tipikusan olyannak tűnik, akinek facebookon nagy a szája, mert azt gondolja, ott nincsenek következményei a tetteinek (persze, nem ismerem, ez csak egy vélemény).
kérdezz rá szerintem, hogy ő hogy áll ezzel, mert egy facebook kapcsolat nem valódi.
az is lehet, hogy önbizalomhiányos, és fél, hogy ha találkoztok, kiábrándulsz belőle. ezt csak ő tudja megmondani.
a legtisztább, ha rákérdezel.
hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!