Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni, hogyan tovább?
Sziasztok,2 éve ismertem egy lányt, de eddig nem volt semmi köztünk.
Kb.1 hónapja találkoztunk egy eseményen,beszélgettünk, rá pár napra pedig megvolt az első randink, ami jól sült el, viszont nemrég szakított a barátjával, akivel 8 hónapig voltak együtt és mondta, hogy legyünk barátok egy ideig, utána meglátjuk.
Elfogadtam és ugyanúgy találkozgattunk, sétáltunk,moziztunk.Nagyon gyönyörű, elég kedvelt a fiúk között.Egyszer véletlenül megtudtam, hogy csókolózott az egyikkel és köztük kezd valami kialakulni.Megkérdeztem, hogy velem mi van, először nem tudott válaszolni, majd másnap reggel megmondta, hogy nem szeret.
Van egy közös barátunk, aki történetesen lány, neki elmondtam ezt az egészet, ő pedig beszélt vele, mert nem szeretné, hogy játszadozzon másokkal.
Ez lehet hatott rá, mert elmondta neki, hogy még lehetne esélyem.
Most viszont komolyan nem tudom,mit csináljak, tanácstalan vagyok.Bármilyen észrevételetek van, írjátok le, nagyon megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!