Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve kavartam egy fiúval, és még most is szeretném, ha felfigyelne rám. Mi ez?
A sztori csak annyi, hogy 2 éve nagyon jóba lettünk, de végül nem jöttünk össze, én vetettem véget az egésznek. Azóta is mardos a bűntudat miatta. Csak nyarankét találkozunk egy táborban, de akkor szeretném, ha mindig rám kapná a tekinteté, ha felfigyelne rám. Nem nevezném szerelemnek amit iránta érzek, merr nem vagyok belé szerelmes, de közben féltékeny is vagyok, amikor egy másik lánnyal nevet meg szórakozik. Valaki tudja mi ez?
16L
Ha véget vetettél ennek akkor most minek vissza? Hogy megint hülyét csinálj szegény srácból?
Először döntsd el, hogy te mit akarsz. Ha bűntudatod van akkor minek koppintottad? Ha meg nem vagy szerelmes belé,csak hülyítgetni jó lesz akkor meg hagyd inkább. Nyaranként találkoztok...gondolkozz. Van értelme ennek?
Szóval azt akarod hogy csak rád figyeljen de ne jöjjetek össze. Ahha. És akkor szerinted te leszel a jó, ő meg csak fusson utánad. Vagy elengeded, vagy összejössz vele. De ne játssz vele ilyen ostoba játékot. Inkább csak kedveled, vagy simán féltékenykedsz teljesen alaptalanul.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!