Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom ha ezzel a fiúval veszítem el, megfogom bánni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, már régebb óta együtt vagyunk, és tudom, hogy ő már akarná a dolgot, viszont én nem. És tudom ha megteszem akkor megfogom bánni. Mit csináljak?2018. júl. 25. 08:55
1/10 anonim válasza:
Na varj egy kicsit. Az a baj, hogy meg nem akarod SENKIVEL megtenni, vagy az, hogy szivesen elveszitened mar a szuzesseged, csak ugy erzed, nem a baratod a megfelelo szemely? Elobbi esetben nem kell megtenned, ha nem akarod. A leirasod alapjan a baratod sem erolteti a dolgot, egyszeruen ő mar megtenne. De ez nem baj. Csak legyen tekintettel rad is. Ha szeret teged, megvarja, mig te is kesz leszel ra. Ha utobbi eset van, akkor meg szakits es keress mast.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom én se pontosan, de szerintem mind a kettő bennem van, hogy nem állok még rá készen + nem is vele akarok először lefeküdni.
2018. júl. 25. 09:11
3/10 anonim válasza:
Akkor ne légy álszent liba :) szakíts vele.
4/10 anonim válasza:
Akkor minek vagy vele? Egy kapcsolatban a szex olyan természetes mint a csók,például nekem meg barátnőmnek,sőt talán több a szex mint a csók.Ha nem akartam volna vagy ő velem össze se jöttünk volna de már akkor tudtuk hogy megfog történni.
5/10 anonim válasza:
Ezek az álszent libák sírnak a legtöbbet,de csak azért,mert kis ész nem szorult a fejükbe.
6/10 anonim válasza:
#4: Ez a tini kategória,a felnőttesdit nem itt kell jatdzz
8/10 anonim válasza:
#2 akkor mindenkepp szakits vele és ne áltasd
9/10 anonim válasza:
Ha úgy érzed, meg fogod bánni, akkor ne csináld és kész. Érzi az ember ha valaki megfelelő (vagy épp nem megfelelő) akár csak csókra, vagy kapcsolatra, szexre, bármire. Tapasztalatból mondom :)
10/10 anonim válasza:
Egyszerű a dolog. Ha úgy érzed, hogy nem állsz rá készen, akkor lehet a srác a szőke herceg fehér lovon, akkor is várnia kell. Ha szeret, akkor megvár. Ha viszont csak vele nem akarod elveszíteni, akkor engedd el őt. Neked kell döntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!