Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha meghalnék nélküle?
Február óta van egy barátnőm. Teljesen megváltoztatott. Én az év elején még, totálisan elítéltem azokat az embereket akik vagdossák magukat. A barátnőm is vagdossa magát, vagyis vagdosta. A lényeg, hogy képes volt olyan érzelmeket kihozni belőlem ez a lány, hogy én is felvágtam magam. Ez volt áprilisban. Azóta tele vagyok hegekkel.. Aztán jött a június vége fele.. kb egy hónapja volt egy hatalmas hullám völgy, aminek eredménye "szünetelés" lett. Én tudtam hogy ez nem szünet, ez végleges. Nem is tudom.. sokkot, kaptam... elkezdtem sírni(amit szintén ezért a lányért tettem először).
Zokogtam, és nem bírtam tovább.. nem tudtam úgy élni hogy nélküle. Most is így vagyok vele egyébként.. vagy vele, vagy sehogy. Na mind1, fogtam magam, hátra mentem a diófához, és már mondhatni felkötöttem magam. Felhívtam, amit nem kellett volna. Összetört. Sírt.. én meg beszélni alig bírtam, de nyugtattam hadd mondjam el neki hogy mennyire szeretem.. de ekkor jött a legjobb barátom, meglátott, oda jött, leszedett, és orrba b@$zott magyarán. Hogy mi a f@$zt csinálok. És ez titokban maradt azóta. Nincs kedvem dili házba menni. Csak én, a barátom, a barátnőm, és az ő anyja tud erről. Csak anyámat sajnáltam volna. Szegény magát hibáztatná.. Azóta újra együtt vagyunk... megértette hogy nélküle nem tudok élni. Még akkor is ha ő igen nélkülem. A kérdés, itt az hogy normális hogy ilyen érzelmeket tud generálni bennem? Mert tudom, én nem vagyok az.😀
De dilis sem vagyok, nem kell orvos, köszi. Csak túlságosan is tudok szeretni, ami nem tudom hátrány vagy előny-e inkább.
Szóval, normális dolog ez? Más srác is érzett már így lány iránt? Mindent oda adnál érte? És nem ő az első szerelmem. De ő teljesen más, hisz képes volt megváltoztatni.
Neked az minek tűnik, ha valaki félig lóg a kötélen és felhívja a barátnőjét, hogy amúgy képzeld, felakasztottam magam?! Lehet, hogy nem mondod neki, hogyha szakítotok, akkor megölöd magad, de szegény lányka ebben a hitben él, mit érezhetett szerinted? Akarja, hogy ez megismétlődjön? Nem. Nyilván marad veled, pedig - elnézést, ha durva leszek -, nem úgy tűnik, hogy neki ez jó is. Szedd össze magad, nőjj fel, fejezd be ezt a gyerekes viselkedést és értsd meg, hogy az életben nem lehet úgy minden, ahogy te szeretnéd és rengeteg olyan lesz még életed során, amikor te nagyon szerelmes vagy a másikat pedig nem érdekled. Igazán kitartó lány lehet.
Képzeld, betegesen szerelmes voltam egy osztálytársamba, éjjeleket sírtam át miatta, interneten mindenhol keresgéltem, egy néhány mondat beszélgetés után is a fellegekbn jártam, depressziós voltam, amiért ő kb szóba se áll velem és lám; itt vagyok. Nem vágtam eret, nem kötöttem fel magam, pedig betegesen szerelmes voltam. Menj orvoshoz, ez nem normális, hiába érzed azt, hogy neked nincs bajod.
XD
ember... sugárzik belőled a butaság.
ajánlok neked figyelmedbe egy jó pszichológust meg egy önismereti tréninget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!