Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Normális ha meghalnék nélküle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha meghalnék nélküle?

Figyelt kérdés

Február óta van egy barátnőm. Teljesen megváltoztatott. Én az év elején még, totálisan elítéltem azokat az embereket akik vagdossák magukat. A barátnőm is vagdossa magát, vagyis vagdosta. A lényeg, hogy képes volt olyan érzelmeket kihozni belőlem ez a lány, hogy én is felvágtam magam. Ez volt áprilisban. Azóta tele vagyok hegekkel.. Aztán jött a június vége fele.. kb egy hónapja volt egy hatalmas hullám völgy, aminek eredménye "szünetelés" lett. Én tudtam hogy ez nem szünet, ez végleges. Nem is tudom.. sokkot, kaptam... elkezdtem sírni(amit szintén ezért a lányért tettem először).

Zokogtam, és nem bírtam tovább.. nem tudtam úgy élni hogy nélküle. Most is így vagyok vele egyébként.. vagy vele, vagy sehogy. Na mind1, fogtam magam, hátra mentem a diófához, és már mondhatni felkötöttem magam. Felhívtam, amit nem kellett volna. Összetört. Sírt.. én meg beszélni alig bírtam, de nyugtattam hadd mondjam el neki hogy mennyire szeretem.. de ekkor jött a legjobb barátom, meglátott, oda jött, leszedett, és orrba b@$zott magyarán. Hogy mi a f@$zt csinálok. És ez titokban maradt azóta. Nincs kedvem dili házba menni. Csak én, a barátom, a barátnőm, és az ő anyja tud erről. Csak anyámat sajnáltam volna. Szegény magát hibáztatná.. Azóta újra együtt vagyunk... megértette hogy nélküle nem tudok élni. Még akkor is ha ő igen nélkülem. A kérdés, itt az hogy normális hogy ilyen érzelmeket tud generálni bennem? Mert tudom, én nem vagyok az.😀

De dilis sem vagyok, nem kell orvos, köszi. Csak túlságosan is tudok szeretni, ami nem tudom hátrány vagy előny-e inkább.

Szóval, normális dolog ez? Más srác is érzett már így lány iránt? Mindent oda adnál érte? És nem ő az első szerelmem. De ő teljesen más, hisz képes volt megváltoztatni.

2018. júl. 25. 03:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Soha nem mondtam neki hogy: ha szakítasz megölöm magam, vagy hogy vagdosom magam. Mindig titokban tartom. És csak a nyomokról jön rá. Az nap, mikor felhívtam, amit tényleg nem kellett volna, csak hallani akartam a hangját utoljára. Elmondani hogy szeretem, stb. Nem kellett volna. De mind1. Nem tudok magyarázni. És teljesen más sztori jött le nektek. Önzőnek tűnök, pedig nem vagyok az. Gondolkodtam hogy szakítok vele. Hátha igazatok van. Lehet boldogabb nélkülem... De viszont abba fogok bele halni hogy látom őt.. és nem mehetek oda, megölelni stb. De ha ez az ára hogy boldog legyen, rendben.
2018. júl. 25. 13:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Most pedig áldozatnak próbálod beállítani magad. Mi másért hívtad volna fel öngyilkossági kísérlet előtt, ha nem azért, mert azt akartad hogy megsajnáljon és bűntudata legyen, mert miatta akarsz meghalni? Lehet, hogy bemeséled magadnak, hogy nem ez volt a szándékod, de te is tudod, hogy ez volt.
2018. júl. 25. 13:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Neked az minek tűnik, ha valaki félig lóg a kötélen és felhívja a barátnőjét, hogy amúgy képzeld, felakasztottam magam?! Lehet, hogy nem mondod neki, hogyha szakítotok, akkor megölöd magad, de szegény lányka ebben a hitben él, mit érezhetett szerinted? Akarja, hogy ez megismétlődjön? Nem. Nyilván marad veled, pedig - elnézést, ha durva leszek -, nem úgy tűnik, hogy neki ez jó is. Szedd össze magad, nőjj fel, fejezd be ezt a gyerekes viselkedést és értsd meg, hogy az életben nem lehet úgy minden, ahogy te szeretnéd és rengeteg olyan lesz még életed során, amikor te nagyon szerelmes vagy a másikat pedig nem érdekled. Igazán kitartó lány lehet.

Képzeld, betegesen szerelmes voltam egy osztálytársamba, éjjeleket sírtam át miatta, interneten mindenhol keresgéltem, egy néhány mondat beszélgetés után is a fellegekbn jártam, depressziós voltam, amiért ő kb szóba se áll velem és lám; itt vagyok. Nem vágtam eret, nem kötöttem fel magam, pedig betegesen szerelmes voltam. Menj orvoshoz, ez nem normális, hiába érzed azt, hogy neked nincs bajod.

2018. júl. 25. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
És mégegy dolog; pszichiáterhez nem feltétlen azért jár az emberhez, mert megbolondult. Meghalt a nagymamám áprilisban, én is elmentem néhányszor, hogy kibeszélhessem magam egy hozzáértőnek, aki tud tanácsot adni abban, hogy megtaláljam a helyes utat és hogy lábaljak ki abból az érzelmi állapotból, amiben voltam.
2018. júl. 25. 13:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem tudtok semmit. Kár volt ide kiírnom. Nem ismertek. Mégis itélkeztek. Nem mondtam neki hogy mi van. Tudta. Úgy kezdtem hogy nagyon szeretlek, és már sírt. Tudta. Kàr volt ide kiírni ezt az egészet. Főleg azért mert fassssz vagyok, és nem tudok magyarázni. Nem játszom az érzéseivel. Inkább ő az enyéimmel. Mondjuk, egy valamit köszönhetek nektek. Méghozzá azt, hogy lemondtam az öngyilkossági hajlamról. Nem éri meg. Most már teljes az igéretem, mert magamnak is megigértem hogy nem csinálok ilyesmit többet. Túl sok fájdalommal jár a környezetemnek. Ezt viszont köszönöm nektek. És utoljára elmondom, hogy ti nem ismertek, és mégis itélkeztek.
2018. júl. 25. 14:31
 16/20 szenes43 válasza:
Nem volt kár kiírnod ide,hiszen olvasgatod a hozzászólásokat és talán rá ébredsz hogy az öngyilkosság nem játék. 10-20 év múlva visszaemlékezel hogy mennyire is tudtál szeretni és rájössz hogy a helyzetből,a szituációból csak a szép emlékek maradnak meg. Ha beteljesedett volna a vágyad már régen csak egy futó kaland lenne amire néha visszaemlékeznél.
2018. júl. 25. 15:44
 17/20 A kérdező kommentje:
Én tökéletesen tudom, hogy mennyire nem játék. Tapasztalat, mindegy ebbe nem akarok belemenni. De hogy is magyarázzam.. Nekem ez a lány a fény, az én sötét életemben. Volt előtte is barátnőm, de ők nem voltak rám hatással. Szerettem őket, de nem úgy mint (hm, legyen most Bianka. nem akarom elmondani az igazi nevét.) Biankát. Áh.. túl bonyolult, és én meg nem tudok magyarázni.
2018. júl. 25. 19:15
 18/20 A kérdező kommentje:
És igen, ráébredtem hogy nem akarom azt tenni a családommal amit egy ismerősöm. Nekem jó lenne, de például anyám beleőrülne. Én meg nem tudnék a másvilágra jutni, amíg van amit megbántam. És a barátnőm... Ő szintén belebolondulna. Ebből a szempontból önző vagyok, de higgyétek el, nem olyan vagyok ahogy ti leírtatok.. Én sosem ítélkezem mások felett, mielőtt megnem ismerem.
2018. júl. 25. 19:34
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

XD

ember... sugárzik belőled a butaság.

ajánlok neked figyelmedbe egy jó pszichológust meg egy önismereti tréninget.

2018. júl. 25. 19:59
 20/20 A kérdező kommentje:
😁
2018. júl. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!