Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem?
Figyelt kérdés
Évek óta arra vágytam, hogy legyen valakim és a sok csalódás után végre lett egy kapcsolatom.
Most hogy van egy kisebb ideje kapcsolatom, nem érzem hogy szerelmes lennék.
16/L
2018. júl. 20. 23:24
2/2 anonim válasza:
Velem is ez van, mindig is vágytam egy társra, viszont most, hogy összejöhetne egy, valahogy azt érzem, hogy nekem erre nincs szükségem. Valószínűleg azért van ez, mert még nem állsz készen egy párkapcsolatra, nem vagy elég érett lelkileg hozzá, túl sok a gátlásod, vagyis nem vagy képes közel engedni magadhoz másokat. Erre a választ neked kell megtalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!