Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan, hogy félreértelmeztétek egy fiú viselkedését?

Figyelt kérdés
Például azt hittétek tetszetek neki, miközben nem, vagy fordítva. Hogy derült ki a félreértés? Mi lett a vége?
2018. júl. 18. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt, aztán kiderült, hogy meleg, és elküldött a halál..igen, oda.
2018. júl. 18. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű kérdések sorozata.Dugná?dugnèk..akko mennyünk mert van 3kg dughagyma
2018. júl. 19. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb lány beleélte már magát, hogy tetszik a kiszemeltjének. Ami persze koránt sem mindig így van, főleg ha a "csúnyalány" kiszúrja a legmenőbb fiút a csapatból. És persze ha a srác rámosolyog, a lány már a közös életüket tervezi.

Ez velem is volt így sokszor, mikor közeledni próbáltam, engem is elküldtek melegebb éghajlatra. Azóta kinőttem az ilyen reménykedésekből.

2018. júl. 19. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem olyan volt, hogy a barátom egyik haverja egy közös program során egész végig nézett, meg beszélgetéseket kezdeményezett velem, aztán még aznap éjjel bejelölt. Bevallom imponált nekem eléggé, totál abban a hitben voltam hogy akar valamit, már az is megfordult a fejemben hogy szakítok a barátommal miatta.

Aztán pár hét múlva az utcán találkoztam a sráccal, még csak nem is köszönt...

Gondolom, nem kell részleteznem mennyire volt gáz utánnaxd

2018. júl. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!