Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok mit csináljak?
Azzal nincs baj hogy nem tudnék vele összejönni mert szinte tuti hogy kedvel engem :D Csak hát ha nem vagyok mellette sz*rul érzem magam.
Koromat meg külön írom le hogy ne töröljék a profilt
ilyen a szerelem. sokan átestünk ezen. eltaroltak az érzések, de akkor jön ám az IGAZI szerelem, amikor összejöttetek
nem vagy "lelkibeteg" lelked talán társra talált, és ez nem egészségtelen.
"mit csináljak?" ha a csaj nem akar téged just say hello. Van ilyen, lehet lesz ilyen.
ha viszont igen, szép napot kívánok neked, mert elhívod egy szép helyre, ahol szép dolgokat mondasz neki róla
A mit csináljak kérdést úgy értettem hogy van e mód hogy azért kevésbé legyek rosszul nélküle :D mert megint itt van hajnali 2 és nem bírok aludni mert rá gondolok
Mondjuk szerintem ő is érez irántam valamit... Ha érdekel privátban részletesebben leírhatom
En ugyanigy vagyok, csak lanykent. Azzal a kulonbseggel, hogy en egyutt vagyok a fiuval, de meg igy is ezt erzem. En is probalok rajonni, hogy mit lehetne ezzel kezdeni, mert hosszutavon ez borzalmas lenne. Egyelore nem talaltam erre “ellenszert”, az egyetlen dolog, ami segit, hogy sokat talalkozom vele, ez legalabb enyhiti. Szerintem az ido mulasaval ez is csillapszik, csak az elejen nagyon eros a vonzalom, es mi kicsit “durvabban” eljuk ezt meg.
Szerintem hivd el talalkozni a lanyt, es mondd el neki, hogy mit erzel iranta. Lehet, hogy mar csak az is segitene, hogy ha osszejonnetek.
Remelem, megtanuljuk kicsit jobban kezelni a kedvesunk hiányát, addig is kitartást :S
Én pont attól félek hogyha összejövök vele még rosszabb lesz :D
Kitartást neked iis ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!