KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » Szerelem » Kerhetnek tanacsot? 🙏🙏

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

KĂ©rdezƑ02 kĂ©rdĂ©se:

Kerhetnek tanacsot? 🙏🙏

Figyelt kérdés

Sziaszzok!16 eves voltam mikor ramirt egy 19 eves fiu.Elkezdtunk irkalni es nagyon meg kedveltuk egymast.kb 5 honapig irkaltunk (en 17 lettem o pedig 20 ez ido alatt) o talalkozni akart de en mindig kerestem kiutat a tali alol mivel nem tudtam elkepzelni hogy tetszhetek valakinek.(amugy szereny,felenk,vissza huzodo vagyok)Meg beszelgettunk voltak kisebb veszekedesek de nem komoly.Vegul ravettem magam arra hogy talizzunk es o mondta valamiert osszevesztunk 1-2 het utan ujra megprobaltuk de valami megin volt es vegleg szakitottunk.

Nem telik el ugy nap hogy ne gondolnek ra.Van amikor vele almodok.De neki mar van valakilye de en tenyleg szeretem es mar barmikor talalkoznek vele akar most zsiros hajhal hajmosas elott mert o nem olyan fiu.HIANYZIK es tudom elrontottam. Toletek kernek tanacsot e teren.🙏🙏🙏😭😭

2018. jĂșl. 13. 19:06
 1/5 anonim ***** vĂĄlasza:
Fuh, hĂĄt bocsi de nemigazĂĄn tudsz mit tenni...Neki mĂĄr van mĂĄs. Erre mondjĂĄk hogy nem szabad elhalasztani a lehetƑsĂ©get. Valahogy Ă©n is Ă­gy vagyok most, annyi hogy mi jĂĄrtunk is Ă©s talizgattunk a barĂĄtnömmel, ha most velem lenne jobban megbecsĂŒlnĂ©m
2018. jĂșl. 13. 19:10
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/5 anonim ***** vĂĄlasza:
Szerintem ennek a kapcsolatnak amĂșgy sem lett volna semmi jövƑje
2018. jĂșl. 13. 19:12
 3/5 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Hat lehet igazad van de en nagyon szeretem es most hogy nincs velem jottem ra hogy mennyire szeretem.Es szerintem o is giszen csak telefonon beszeltunk es mar elso talinal meg akart volna csokolni.De hulye voltam!🙄😞
2018. jĂșl. 13. 22:51
 4/5 anonim ***** vĂĄlasza:
MinĂ©l többet Ă­rsz rĂłla,annĂĄl inkĂĄbb meggyƑzƑdĂ©sem, hogy igaz,amit Ă­rtam (2. VĂĄlaszolĂł vagyok)
2018. jĂșl. 13. 23:05
 5/5 anonim ***** vĂĄlasza:
MondanĂĄm ha igazĂĄn szereted el tudod engedni. Ha Ƒ Ă­gy boldog örĂŒlj neki (Ă©n biztos nem tudnĂ©k) egyĂ©bkĂ©nt meg lehet hogy szakĂ­t valamikor Ă©s ti megint összejöttök de azĂ©rt ne ragadj le ennĂ©l a lezĂĄrult kapcsolatnĂĄl. Sok lehetƑsĂ©g ĂĄll mĂ©g elƑtted ;)
2018. jĂșl. 14. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!