Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Kerhetnek tanacsot? đđ
Sziaszzok!16 eves voltam mikor ramirt egy 19 eves fiu.Elkezdtunk irkalni es nagyon meg kedveltuk egymast.kb 5 honapig irkaltunk (en 17 lettem o pedig 20 ez ido alatt) o talalkozni akart de en mindig kerestem kiutat a tali alol mivel nem tudtam elkepzelni hogy tetszhetek valakinek.(amugy szereny,felenk,vissza huzodo vagyok)Meg beszelgettunk voltak kisebb veszekedesek de nem komoly.Vegul ravettem magam arra hogy talizzunk es o mondta valamiert osszevesztunk 1-2 het utan ujra megprobaltuk de valami megin volt es vegleg szakitottunk.
Nem telik el ugy nap hogy ne gondolnek ra.Van amikor vele almodok.De neki mar van valakilye de en tenyleg szeretem es mar barmikor talalkoznek vele akar most zsiros hajhal hajmosas elott mert o nem olyan fiu.HIANYZIK es tudom elrontottam. Toletek kernek tanacsot e teren.đđđđđ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!