Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Nem rég ismerkedtünk meg egy buliba nekem ő bejön de nála nem igazán tudom hogy mi a helyzet

Azt szeretném kideríteni hogy van értelme a probálkozásnak vagy engedjem el....

2018. júl. 11. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Engedd el, ha már itt elakadtál.
2018. júl. 11. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy?
2018. júl. 11. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a buliban ismerkedtél össze vele, akkor nem sok remény van rá, jobb ha te is be látod! Csak olyan férfiak járnak buliba akik csak egyszeri alkalmat szeretnének vagyis egyenlő a lefektetéssel, de ha van annyi sütni eszed ezt te is be látod!! további sok sikert hozzá!
2018. júl. 11. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól vagyok köszi
2018. júl. 11. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom aktualis-e meg a kérdés, de mindenképpen írj rá, én is egy buliban kerültem kozelebb egy sráccal és azóta volt 4 csodálatos randink :)

Én érdeklődtem volna, h tetszett neki a buli, de mivel túl sok idő telt el ez nem lesz megfelelő. Esetleg ha van kilátásban újabb party, kérdezhetsz afelől h esetleg ott lesz-e. Vagy megemlítheted h épp a bulin készült képeket nezegettet, így eszedbe jutott, aztán érdeklődhetsz mi újság. Vagy csak simán írj rá, hogy hogy van. De ne add fel, szoritok!

2018. aug. 4. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!