Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy kapcsolatban kell szünet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban kell szünet?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta,hogy nemtud hosszú távon kapcsolatban lenni (2 hónapja vagyunk együtt&távkapcs) ..és ekkor megkérdeztem hogy mi lenne ha lenne egy kis szünet mivel nem akarom elveszteni..ekkor bele ment de nem tudja hogy mennyi idő kell neki.. veletek volt már ilyen? és ilyenkor békén hagyjam?

2018. júl. 10. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Kell is valamely kapcsolatokban, hogy mindkét fél tisztázza a gondolatait és vágyait. Igen, hagyd békén. Tudom, nem jó érzés, de ne veszítsd el a reményt.
2018. júl. 10. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
A szünet időhúzásnak tökéletes, másra viszont nem. Semmilyen probléma nem oldódik meg attól, hogy X ideig nem kommunikáltok egymással. Amit a barátod mondott, színtiszta süketelés. Nem szeret téged. Valószínű, hogy már más lánnyal van.
2018. júl. 10. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Bár oké, ez a tini kategória, de egy valamelyest kicsikét is érett kapcsolatban nincs olyan, hogy "szünet". Mégis ezt hogy kell elképzelni? Holnaptól két hétig nem szeretjük egymást, de utána megint dúl a love? :D Ráadásul óriási galibák lehetnek a "szünet" alatti dolgokból... mert hát addig nem vagytok együtt, akkor addig lehet fűvel-fával kavarni? Hadd ne mondjam...

Ha valami probléma van, azt meg nem a szőnyeg alá kell söpörni, hanem ha lehet, megoldnai. Ha meg nem lehet megoldani, akkor fájó szívvel, de abba kell hagyni, hiszen ezt egy szünettel legfeljebb csak elodázni lehet.

Egyébként meg: ja, majd biztosan arra a problémára, amit a távkapcsolat jelent (ergo a közelség hiányára) majd pont az lesz a megoldás, hogy még annyira se legyetek közel egymáshoz. :D Persze, mint ha a lábtörést úgy akarnánk gyógyítani, hogy még 3 helyen eltörjük...

Mellesleg nálam akkor lenne vége egy kapcsolatnak, ha ezzel előállna.

2018. júl. 10. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A szünet egy nagy kamu. Akárhányszor szünetet kért valamelyik barátnőm, megdugatta magát mással:D Ez csak ilyen gyávaság. Nem meri megmondani hogy nem szeret.
2018. júl. 10. 14:55
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. :') 15/l
2018. júl. 10. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
a barátod más nőkre pályázik de téged parkolóállásban azért megtartana. ideje más pasi után nézned.
2018. júl. 10. 15:35
 7/11 A kérdező kommentje:
5 éve nem volt kapcsolata egy kis csaj miatt... és most én voltam gyakorlatilag az első neki.. nem az a típus aki rá nézne bárkire is (nagyon vissza fogott,de ha kell megvéd) de mégis bennem van az hogy megcsal..és ezt említettem is neki
2018. júl. 10. 15:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress mást, ha nem biztos benne, hogy veled akar lenni, akkor ne legyen. Fiatal vagy még, nem valószínű, hogy ő lenne az igazi.
2018. júl. 10. 15:44
 9/11 A kérdező kommentje:
még várok legalább pár napot hogy kicsit le csendesedjünk (mert azért hirtelen jött ez tőle és eléggé rosszul is érzem magam) aztán.. lépek :')
2018. júl. 10. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem tud hosszú távon kapcsolatban lenni? Akkor már alapból ne is menjen bele egy kapcsolatba se, mert az annak a jele, hogy komolyan veszed a másikat, és hosszabb időre tervezel vele. Ha ennyire nem tud megmaradni egy lány mellett, akkor kalandokat keressen, ne barátnőt. Ez csak rizsa, mert biztos megtetszett neki valaki más, de gyáva a szemedbe mondani. Én a helyedben már most szakítanék vele, nem várnék semmire, csak időpocsékolás a részedről. Egy okos nő azelőtt távozik, mielőtt őt hagynák el.
2018. júl. 10. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!