Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb a lány tőlem de szeretjük egymást mit tegyek?
Figyelj,szerintem az már jó,ha ezt a lány átlátja,és nem vakon ráncigál mindenhova.
"el vesz tőlem olyan dolgogak amiket o már meg élt"
Te gimis vagy,ő meg egyetemista,azért mondja? Egyébként nem teljesen értem.
Milyen dolgokat vesz el tőled? A korlátlanságot,hogy kiéljed a lázadó kamaszkorodat? Ha már megtetted,és szépen elundorodtál a mostani tinik menő tevékenységeitől,akkor tessék,szabad utad van teljesen a lánnyal foglalkozni. Ha meg pont ebben vagy.. Figyelj,érezhető az írásodból,hogy te nem akarod elveszíteni,és a lényeg,hogy szereted.
És az már egy bizonyos szint,ha többes számban fogalmazol. Mert akkor már azokat az alap kétyeleket el tudtátok oszlatni,és hosszabb jövő várhat rátok.
Szépek lehettek együtt,ne hagyd ezt veszni. Azt nem tudom,hogy hogyan győzzed meg,te tudod,hogyan szeretnéd megfogalmazni neki ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!