Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? (elsősorban lányok)
Szóval. Van egy srác aki tetszik. Az én húgom és az ő húga ovistársak, és valahogy elintézte Anyukám, és a nagymamája(ő a gyámja, de az most nem fontos annyira), hogy lemegyünk az ő nyaralójukhoz Balcsira. Én meg nem akarok hülyén viselkedni, de a srác is ott lesz, csak ő meg magáb avan fordulva, és valahogy jobban szeretnék vele összeismerkedni... Nem "míg a halál el nem választ" ismerkedés, csak dumálni.
Kérlek vegyétek komolyan a kérdésemet, mert én komolyan írtam ki. Köszönöm a válaszokat előre
16/L
Tényleg.... hogy erre nem gondoltam...:D
Köszi, csak görcsölök... fürdőruhában lát majd, én nem vagyok egy vékomy lány, ő meg pont az a kisportolt(183 centi!!!) srác....
Na de igazad van:)
A fürdőruha miatt ne aggódj. Vannak olyan 80 kilós lányok is,akik jól néznek ki fürdőruhában. Csak meg kell találni a megfelelő darabot.
De van ellenpélda is,természetesen. Én pl. magas,vékony vagyok(172/50),egy kis izommal,mégis vannak fürdőruhák,amik borzalmasan állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!