Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor bejövök neki vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejövök neki vagy sem?

Figyelt kérdés

Egyel fölöttem jár, mindketten 16 évesek vagyunk

Suliban(ott van abban az osztályban legjobb barátom, úgyhogy egész sokat vagyok ott, és ők is ilyen legjobb haverok, szóval így azzal a fiúval elkezdten beszélni, aztán most vannak ezek az Erzsébet táborok, és ő is meg én is ott voltunk ilyen diákmunkások

Idáig minden nap ilyen 5-6an voltunk segitők, szóval akkor alig beszéltünk

Tegnap volt egy ilyen túra és csak 3an voltunk, legjobb barátnőm ő meg én

Fura volt..nagyon sokat beszéltünk, és kezdtem reménykedni, hogy bármi is lehet köztünk

Szóval ugye nyilván velünk volt, pl. volt olyan hogy ő így kereste a társaságomat, beszélgettünk ketten, vitte például a táskám, ha ez is egy jel lehet állandóan piszkál, báár nem tudom ez mennyire a "szerelem"jele

Őszintén sosem volt még rendes barátom, csak egy, de vele is 3 hónap után szétmentünk

Egyáltalán nincsen önbizalmam, van rajtam elég sok felesleg, nagyjából 15-20kg(170 cmhez 78kg)

Emiatt nagyon sokszor bántottak de eü.okok miatt nagyon nehezen fogyok..

Szóval amúgy tudjátok az a szőke kék szemű izmos fajtáról van szó

Szóval így amiket nap közben csinált, azt mondom, hogy reménykedhenék is, de amikor elköszöntünk(tegnap, a tábor utolsó napján) csak mondta hogy akkor jó szünetet, szia

Én meg teljesen csalódott voltam, hogy " csak így lerázott", pedig csak ketten voltunk, és ha ő most nem keres nyáron, akkor majd csak szeptemberben találkozunk(és ismerem, nem fog, még írni sem facen sem)

Nagyon rossz ez...

szerintetek?

Mennyire volt ez egy jel, hogy köszi, semmiképp nem tudnálak magam mellett elképzelni?

Segítsetek légyszi😢

Nagyon hiányzik már most

Ja és kb 10 km re lakik tőlem, úgyhogy a városban sem tudunk csak úgy összefutni

(Bocsi a hibákért, csak telóról vagyok😇)

2018. jún. 29. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehetséges hogy te is bejössz neki de ha nem kérdezed meg akkor sosem lehetsz benne biztos.

Pl megkérdezed higy.: "neked amúgy bejön valaki?" Vagy ilyenek.

És amúgy a külső egyáltalán nem számít 😊

2018. jún. 29. 17:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Sajnos a legtöbb fiúnál számít

Volt már ez a témánk, azt mondta, hogy ha valaki tetszik neki az észre fogja venni

2018. jún. 29. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!