Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szeret engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret engem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy fiú, aki tudomásomra adta 1 évvel ezelőtt hogy tetszek neki, de akkor még barátom volt. Aztán pár hónapra rá megint próbálkozott, akkor sem járt sikerrel. A kettő között azért kavart pár lánnyal. Aztán nemrég szakítottunk a barátommal és megint próbálkozik viszont így hogy beszelgetek vele eléggé megtetszett. Az az igazság hogy az első szerelme megcsalta és azóta a lelki világa a nullan van. Az ezt követő kapcsolatában már megcsalás minden játszott. Elég öntörvényű.

Nekem viszont azt mondja hogy én tényleg más vagyok és halas a sorsnak hogy egy ilyen lánnyal ismerkedhetett meg, mert velem mindig jól érzi magát és hogy úgy érzi hogy minket tényleg egymásnak teremtettek, külsőleg és belsoleg is.

Mit tanácsoltok, hogyha ellenem semmit nem tett, csak a szépet és a jót mondja viszont az eddigi élete elég csajozós és zűrös?

Mindketten 17 évesek vagyunk.

2018. jún. 29. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Legyetek csak baratok par honapig,hogy jobban megismerd,beszelgessetek sokat.

Sokszor evek kellenek,ahhoz,hogy kiismerj valakit!nemtudhatod...

2018. jún. 29. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja.:)
2018. jún. 29. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat őszintén szerinted ezt a dumát hány lánynak mondta el így? Vigyázz vele, nem tudhatod h mit tervez
2018. jún. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!