Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan? Még lehetséges? TAPASZTALTAK!
Van egy lány akivel kiskorunk óta egy suliba jártunk.. A lány magas , szöke hajú , és kedves , szeret focizni , de van amikor flegma , és az idegesít . Én alacsony , szintén szőke vagyok ... Valentin napkór próbálkoztam nála , és szerelmet vallottam neki de azt mondta , hogy nem jönnek be neki az alacsony fiúk , és nála magasabb fiúval szeretne lenni.. Én szeretem és rágondolok , de ezt az egészet neki is a barátnöje , és nekem is a barátnőm ( nem csajom) segítette.. Egyszóval mind a ketten jóba voltunk a kisegitő lánnyal :).. Érdemes meg próbálkozni vagy haggyam?
Valentinnapkor aztmondta , hogy hirtelen jött neki , és 2-3 hétig nem beszéltünk , de mostmár szoktunk . Érdemes vagy nem?
Szerintem hagyd. Inkább akkor valamelyik segítő lány :)
Ő megmondta, hogy nem szeretné, akkor igazából kár erőltetni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!