Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy nálam sokkal fiatalabb fiú, mit tegyek? (többi lent)
Táborban törtènt èn csak utolsó 3 napban voltam ott mert a táborvezető a nagybácsim ès elhívott.
Megismerkedtem egy 12 èves fiúval elősször csak vicces fiúnak tartottam nem is vettem annyira figyelembe , de ő egyre jobban nyomult ès persze megölelt hozzam bújt fogta a kezem úgy aludtunk el ,puszit adott stb. tudtam hogy nem szabad de mégis a fiu érez irántam valamit.
A barátommal épp akkor szakitottunk abba a masodik napba mikor a táborba voltam. Totál ki voltam es az a fiu meg megtudott nevetettni es komolyan beszelgettem vele es annyira összezavarodtam , Vege lett a tábornak ès hiányzik de nem tudnák vele eggyütt lenni mert tudom semmit se kezdhetnèk vele szexuálisan , valaki aki tud segiteni normális valaszokkal, igen tudom nem kellet volna ezt csinalni meg megengedni par dolgot de már késő.
Normalis válaszokat kerek
Köszi :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!