Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon tetszik ez a lány?
Sziasztok!
Kezdjük a legelején.
Egy szép reggelen amikor nagyon unatkoztam,felnéztem a facebookra.
Görgettem-görgettem,egyszercsak megláttam,hogy az egyik fotós ismerősöm kitett egy korombeli lányról készült képet.Na ekkor tetszett meg a lány.
Pár óra múlva bekövetett instagramon is,és folyamatosan likeolja a képeimet. :)
Tegnap nagy nehezen bejelöltem facebookon,majd ráírtam.De sajnos nem beszéltünk sokat,kb. 5-10percet. Ez volt az egyszeri alkalom amikor beszéltünk.
Hozzátenném,hogy a lányt élőben egyszer sem láttam.
Szerintetek mit csináljak?
Már hetek óta a képe lebeg a szemem előtt,és félek ráírni,ugyanakkor lelkiismeret furdalásom is van a dolog miatt.Előfordult,hogy vérzett az orrom a stressztől.
Mitévő legyek? Hogyan írjak rá? A válaszokért nagyon hálás lennék.
Szia!
Tudom sokan mondjak hogy egy lajk nem garancia semmire stb, DE ha tényleg ennyire lajkolgat es bekovetett az igen is pozitiv jel. A beszelgetes abbamaradasanak sok oka lehet( nem olyan aki a kozossegi oldalakon szeret beszelni, annyira igy ismeretlenul nem volt ott tematok stb.)
En a helyedben irnek neki megegyszer es megkerdeznem hogy lenne e kedve valamikor talalkozni. Eloben ugyis minden eldol. Sok sikert!:)
Félek ráírni,és ez miatt van..
Stresszelni meg azért stresszelek mert lehet elküld a francba,vagy valami hasonló..
Köszönöm a válaszokat!❤️🔥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!