Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakítsak vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

11 hónapja vagyunk együtt barátommal, a mi kapcsolatunk már az elejétől fogva nagyon veszekedős volt. Mindketten féltékeny típusok vagyunk. Ő nagyon sokat parancsolgat nekem, és mikor én kérek tőle valamit, nem teszi meg, mert azt mondja, hogy ő megteheti mert ő a pasi.

Hónapok óta máshogy viselkedik velem, mások jobban érdeklik külsőleg is. Már nem tetszek neki annyira, látom rajta. Nem akar úgy hozzám érni, de ő elvárja hogy én leszopjam (bocsánat a kifejezésért). Nem mehetek el a barátaimmal és megszabja, hogy kivel lehetek jóban. Nem csak fiúkkal nem beszélhetek, hanem még pár lánnyal sem akiket ő nem kedvel.

Az anyukája engem nem szeret, pedig jó tanuló vagyok és barátom nagyon sokat javított mióta velem van.

Ha sírok egyszerűen nem érdekli, azt mondja, hogy sírjak halkabban mert gáz vagyok.

Már többször mondtuk hogy legyen vége, de valamelyikőnk (általában én) mindig visszamegy a másikhoz. Én nem tudom hogy akarom-e ezt. Jövőre nem találkoznánk amúgy se , szóval könnyebb lenne felejteni.

2018. jún. 21. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez most komoly amit írtál mert ezen az oldalon már nem lehet tudni. Akkor szakítás vele mindenképp.
2018. jún. 21. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem szeretek ilyen kérdésekre azt válaszolni, hogy na most akkor szto-poszto szakíts vele, de muszáj lesz leírnom. Egyértelmű ez a szükséges cselekvés.

De miért mész vissza hozzá? Szereted? Vagy csak azt szereted benne, ahogy viselkedett veled kezdetben?

Amúgy nagyon nagy tapló és bunkó barátod van. Miért nem keresel olyat, aki kedves, megért, hűséges, támogat, és megbízható? Boldog lennél. Az anyjától is megszabadulhatná.

2018. jún. 21. 18:09
 3/7 anonim válasza:
100%
Szakíts és menekülj! Kerüld el messzire !
2018. jún. 21. 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Első

Igaz, nem poénból írtam ki

Köszönöm a válaszokat:)

2018. jún. 21. 20:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Második

Régen sem volt nagyon jó de akkor jobb volt

Hiányzik az az idő meg hogy valaki támogasson mert miatta elveszítettem a barátaimat és nem szeretnék egyedül lenni

2018. jún. 21. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Szakíts vele, ahelyett, hogy pazarlod az időt ilyen emberekre, inkább szánd az időd olyanokra, akik szeretnek.

Ez nem igazi kapcsolat...minden kapcsolatban vannak hibák, ez természetes, de amit a te barátod csinál az nem oké, és nem méltó egy emberhez.

Nem szabad egy fiútól sem függeni, van egy külön életed, te vagy az első és csak utána a szerelem...a boldogság és a kiegyensúlyozott élet az első....mindig!!

2018. jún. 21. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Áhh ez nagyon sántít

Ennyire azért nem lehetsz hlye. Tudod te h mit kell tenned

(Ez esetben vagy leszoksz a trollkodásról vagy szekitasz vele)

2018. jún. 22. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!