Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megéri neki bevallanom, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dr. Chris kérdése:

Megéri neki bevallanom, hogy szeretem, vagy inkább mellőzem a dolgot?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy jó haverom, akivel kb. 7 hónapja ismerjük egymást(19/f). Azonban ő nagyon messze fog tovább tanulni, ebből kifolyólag nagyon ritkán, szinte soha nem fogunk így találkozni egymással. Nagyon fog majd nekem hiányozni... Nagyon sok mindent köszönhetek neki, mindig ott volt, amikor szükségem volt rá. Még néha olyan plusz dolgokat is tett értem (ajándékok). Persze sokat beszélünk mai telón. Igazából én csak a nyáron megszeretném neki mondani mielőtt elmenne, hogy szeretem őt.

Érdemes lenne ezt így megmondanom neki? Ha nem jönne be, akkor is elszeretném neki mondani, hogy mit érzek. Ha nem járok sikerrel, akkor ebben az esetben mit csináljak? Én mindenképpen szeretném, ha maradna azért köztünk valamennyi kapcsolat, akár szerelem, akár barátság...

2018. jún. 21. 17:07
 1/6 A kérdező kommentje:
És bocsánat, én 16/L vagyok.
2018. jún. 21. 17:08
 2/6 anonim válasza:
Én nem hiszek a távkapcsolatban, bocsi, de szerintem egy próbát megér. Lehet jobb lenne megbeszélnetek, hogy maradjatok inkább barátok, mert a távkapcsolatban nagyon nehéz lesz.
2018. jún. 21. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondod neki azzal semmit nem vesztesz szóval hajrá!:) A távkapcsolat pedig rajtatok múlik, hogy működik-e és ha véletlen nem jön be akkor is maradhattok barátok. Egyszóval rajtatok múlik, hogy mi lesz a vége és hogyan tovább! :)
2018. jún. 21. 19:26
 4/6 anonim válasza:
Szia. Én nem mondanám el neki, mert mivan ha nem tudtok tovább lépni? A távkapcsolat csak ritkán működik. Lehet, hogy ő is szeret téged, ezért csak bűntudata lenne, amiért nem jártatok. Persze azt csináld amit jónak látsz, de én nem mondanám el.
2018. jún. 21. 23:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Régebben is volt távkapcsolattal dolgom, és én azt hiszem képesek lennék rá...
2018. jún. 22. 08:51
 6/6 anonim válasza:

Szia! Szerintem mindenképpen próbáld meg és ne is gondolj arra h nem jön össze csak pozitívan na meg légy önmagad :) ha netán besül a dolog akkor azért ezt magadban is fel kell építened h ő csak a haverod marad (idővel) sok sikert!

19/F

2018. jún. 24. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!