Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Az exem vagy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az exem vagy a legjobb barátom?

Figyelt kérdés

Na hát ez egy elég hosszú történet úgyhogy próbálom dióhéjban leírni. A volt barátommal nem jártunk annyira sokat különböző okokbol (amiről nem mi tehettünk haggyuk) de nagyon sokáig szerettük egymást. (Talán most is) már 3 éve beszélgetek vele és nem nagyon tudnam elképzelni az életemet nélküle. Valahogy szükségem van rá és ezek szerint neki is ram.

A legjobb fiubaratom hát hogy is mondjam régebben volt köztünk valami de nem volt se csók se semmi csak "randizgattunk" 1-2x.

Na hát és most legjobb barátok vagyunk és tényleg megbeszéltük eddig a neki a csajozasi bajait meg a volt barátnőjével a bajait meg mindent meg rólam is mindent. ( Egyébként félek hogy érez mmg irántam valamit de remélem tisztában van vele hogy talán az én szívem úgymond másé (volt barátom).

A volt barátommal majdnem mindennap beszélünk és hát van benne a beszélgetésünkben eléggé perverzitas és na... Meg hivasba is szoktunk beszélgetni. Találkozni régen találkoztunk ugyanabból az okból ami miatt szakítottunk is.

Mindig mondja hogy szeret meg hogy blabla de nagyon sokat hulyultunk ezzel a szeretlek dologgal és nem tudom mikor hülyul és mikor nem. Őszintén ensem tudom mit érzek iránta de titkon mindig remélem hogy egyszer csak megcsókol vagy valami.

Őszintén néha hiányzik. De elég sok rosszat tett ellenem de mivel ő volt az első nagy szerelem úgymond ezért nem tudok tőle elszakadni. És nem is akarok

De lehet hogy kezdek a legjobb barátom iránt is érezni valamit de lehet hogy csak hülyeség és nem

De nem tudom mitévő legyek mert nem akarom elveszíteni a legjobb barátomat ((esetleges járás után szakítás miatt))) de a volt barátomat sem (((most harag van és hát letiltottuk egymást de szokásunk aztán 1-2nap múlva vissza)))

Mint mondtam elég sok rosszat tett de kotodok hozzá és egyszerien nem tudom elfelejteni. Együtt nem lehetünk (((az az ok miatt))) de volt már így és sokkal jobb volt nem járni és szeretni egymást. (Ugyanaz volt mintha járnánk csak nem mondtuk ki)

Tehát nem tudom mi tévő legyek. Próbáljam meg a legjobb barátommal? De akkor tuti elb*szodik a barátság. Esteleg a volt barátommal beszéljek tovább? De lehet csak kihasznál. Nem tudom mit tegyek. Kicsit bonyolult lett bocsi xd (enis bonyolult vagyok vagomxd)

2018. jún. 20. 14:54
 1/3 A kérdező kommentje:
*De nem tudtunk/tudunk találkozni abból az okból. Bocsi véletlen pár helyen levagta a mondatot
2018. jún. 20. 14:57
 2/3 anonim válasza:
Szerelem lesz mindig de barátok csak nagyon kevés akire tényleg számíthatsz ( Igy gondolj bele abba is megéri e azzal a bizonyos baráttal kapcsolatot kezdeni mivel ha nem működik ez a kapcsolat a barátság is tönkremenne)
2018. jún. 20. 15:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a zöld kéz :)
2018. jún. 20. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!