Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudtok nekem segíteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki bejön nekem már régóta. Valamelyik nap beszélgettem a legjobb haverjával, és mondta nekem hogy én is régóta bejövök neki. De a srác mégse lép felém soha, és nem ad jeleket hogy bejövök neki. Nem tudom mit csináljak. Milyen jeleket küldjek felé hogy lépjen végre?

16/L

2018. jún. 19. 16:14
 1/4 anonim válasza:
Esetleg te is kezdeményezhetnél. De ha félénk vagy akkor marad az a taktika, hogy megfigyeled, mikor hova, merre jár. Van-e esetleg valami helyhez kötött hobbija. Fordulj meg te is azokon a helyeken, hátha egyszer összetalálkoztok. Vagy várj tovább :)
2018. jún. 19. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Hát valószínű, hogy félénk. Megpróbálja elrejteni az erzelmeit, vagyis ugy viselkedik mint egy kemeny gyerek, akinek nem erdeklesz. Sajnos vannak ilyenek, es igy nehezen lehet eszrevenni.

Annyit tudsz, hogy oda mesz beszelgetni, es azzal kicsit megtudod allapitani, hogy erdeklesz-e neki.

2018. jún. 19. 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítségeket! megpróbálok nyitni felé
2018. jún. 19. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet hazudott.
2018. jún. 25. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!