Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érezhet valamit?
Van egy srác a sulinkban, aki nagyon tetszik. Nem oszttársam, de minden nap látom a folyosón, az ebédlőben vagy a buszon. Mostanra ilyen közös napi program lett, hogy ha találkozunk megbámuljuk egymást. Ilyenkor vagy mindketten elkapjuk a fejünk vagy fél percekig nézzük egymást.
A srác amúgy kicsit visszahúzódóbb és csendesebb. De hallottam beszélgetését és ugyan olyan perverz, mint én:P
Viszont nem tudom, hogy érezhet e valamit vagy csak úgy bámul meg. Esetleg hogyan tudnék közeledni hozzá?
Az értelmes válaszokat köszönöm:)
köszönj rá
írj rá stb...
én most 22 vagyok és annyi csaj volt akinek utólag derült ki hogy anno full bejöttem
de mivel basztak szólni vagy jeleket sugározni felém így egyikkel sem lett semmi
ugyan ez volt néztük egymást stb... de semmi extra
egy srác nehezen dönti el hogy most azért bámulod mert gyökérnek tartod vagy azért mert tetszik
és bizony mi sem akarunk pofára esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!