Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ahhoz, hogy megőrüljön, iszonyatosan szeressen engem?
16/F
Csak normális válaszokat, és igen én avgyok a fiú én szeretném, hogy nagyon akarjon engem. A barátnőm olyan lány, aki nem “mutataja” ki annyira ha szeret valakit, de mégis lehet érezni, mint egy lélektárs, de én azt szeretném, hogy ő puszilgasson, ő fogja meg a kezem, ő kezdje a csókot(+ba nem is szeret smarolni xd) satöbbi... Hogy érjem el, hogy ezek beteljesüljenek?
Épp ezaz, én csinálom de ő nem!!! Nem mutatja ki, sot ha nyomulok meginkabb neha nem is engedi, szoval ez mi? en csak azt akarom, hogy o pusziljon, ne en ot vagy csokoljon.
Én épp azt szeretem ha egy fiú csinálja ezeket. mintha én lennék a kedvenc plüsse :)
Annyira furcsa (vagy inkább gáz), hogy a lány csinálná ezeket. Nem vagy te kisfiú! A lányok nem ezért vannak oda. Te kenyesztetsd, te szeresd. A lány majd viszonozza ahogy tudja. Szerintem ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!