Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitől lehet ez? :/

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez? :/

Figyelt kérdés

Már több hónapja együtt vagyok a barátnőmmel és igaz hogy már érik de eddig nem volt szex. Mindig amikor átmegyek hozzá és hosszú csókolózások, fogdosások után kimegyek pisilni vagy nem tudok, vagy nehezen jön... viccesen hangzik de nem tudom miért lehet, és ha nála alszom akkor elég zavaró lehet.

Mitől lehet? Esetleg valaki tapasztalt hasonlót?

2018. jún. 10. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Na jó.. :D Ne mondd hogy még nem mentél álló fasszal pisilni eddig... Amugy attól van, hogy ilyenkor a szerszám fel van telve vérrel (emiatt merev) és a húgycsövet elnyomja. A csajkeverők című filmben azt mondták, hogy ha vízszintesbe kerülsz ( ráhasalsz a wc-re) akkor tudod csinálni. Nem próbáltam, de egy próbát megérhet. :D 19/F
2018. jún. 10. 21:34
 2/2 A kérdező kommentje:
nem, annyira nem vagyok hülye hogy álló fasszal menjek mert tudom hogy nem lesz könnyű:D
2018. jún. 11. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!