Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Pls

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Pls

Figyelt kérdés

Van egy fiu regota bejon es kiderült hogy rairt baratnomre... Es hogy tetszik neki baratnom... De ram is ram írt. Irja nekem hogy joreggelt meg minden. De baratnom jon be neki. Na most az a helyzet, hogy a barátnőmnek nem kell, aztmondta le is tiltja ha kell.. De en megmondtam neki hogy ne mert milyen dolog az hogy tetszik neki valaki írkáltak es letiltja.. De persze velem is irkal, es baratnomnek azt mondta hogy én neki 10/8 as vagyok... Utana meg azt mondta neki hogy de ő meg 10/9

De nem ennyi a baj.. Nem tudom most megfogalmazni de nagyon ***** szerelmes vagyok belé... Mit tegyek??!! Ő tuti haverkent gondol ram. Vagy meg ugyse. Valami tipp??!! Tanacs?

2018. jún. 6. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem 😅
2018. jún. 6. 17:28
 2/5 A kérdező kommentje:
1. Kommentelő! Ennel jobban nem tudom megfogalmazni hogy aki nekem bejon az baratnombe szerelmes.. 😂😔
2018. jún. 6. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi itt a probléma? Gondolom 3asozni nem akartok engedd el :)
2018. jún. 6. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el.Nem szép dolog nőket lepontozni.
2018. jún. 6. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2018. jún. 6. 18:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!