Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm nem akart csókolózn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akart csókolózni? 17/f

Figyelt kérdés
Nem tudom egyszer csókolóztunk úgy igazán hevesen. 2 hete vagyunk együtt. Kb hetente egyszer találkozunk. Ma folyton csókolózni akartam vele de ő nem akart. Meg folyton tapiztam meg meg akartam fogni a mellét de nem engedte. Rákérdeztem hogy mi baja van. Azt mondta hogy semmi, csak most nincs hozzá kedve. Nem feküdtünk még le. Volt egy kapcsolata 1 évig de még szűz. Nem tudom mi baja van, vagy velem van a baj? Mind ketten 18 évesek vagyunk
2018. jún. 1. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az elején még 17 éves voltál a végén meg már 18. Xdddd
2018. jún. 1. 21:22
 2/11 anonim válasza:

Mood

Semmi baja nincs szerintem

Ilyen ez a női viselkedés :D

2018. jún. 1. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2hét, max 2-szer találkoztatok, vágod már?
2018. jún. 1. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Adj még neki időt.
2018. jún. 1. 21:41
 5/11 anonim válasza:
93%
Ha engem fogdosnának két hetes “kapcsolat” után, ki verném a fogát! Ne siesd el,mert a végén azt fogja hinni,hogy csak arra kell neked és kidob..
2018. jún. 1. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
17-18? most mi a baj? ma van a születésnapja. Boldog születésnapot! És ne rohand le a lányt, mint egy vaddisznó.
2018. jún. 1. 22:14
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

"2 hete vagyunk együtt. Kb hetente egyszer találkozunk."

Tehát eddig 2x találkoztatok. Vágod már, hogy miért nem akarja, hogy fogdosd a mellét?

2018. jún. 1. 22:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szűzként ennyire tisztelnének, hogy már a második randin a mellemet fogdossák, hát én is kiakadnék.
2018. jún. 1. 22:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Kommentelők! Szóval ti már az első találkozás alkalmával összejöttök valakivel? Mert szerintem a kérdező már a kapcsolat előtt is találkozgatott a lánnyal, ergó: nem 2x találkoztak.
2018. jún. 2. 09:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Persze, hogy összejön a többség az első randin, ugyan miért ne? Ez nem autóvásárlás, hogy "végignézek párat, aztán döntök".

Arról nem is beszélve, hogy a kérdező világosan leírta, hogy két hete vannak együtt és hetente egyszer találkoznak. Szóval nem tudom, mit kell itt kötekedni meg más randizási szokásait firtatni. Azt meg továbbra is irtó nagy tiszteletlenségnek tartom, ha valaki nyilvánosan fogdossa a nője mellét, pláne ha a csaj még ráadásul szűz is és nem akarja elsietni a dolgokat.

2018. jún. 2. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!