Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki aki nem az esetem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki aki nem az esetem elhív, nem gáz megkérdezni ezt?

Figyelt kérdés

Hétfőn randira hívott egy osztálytársam akinél már pár hete észleltem hogy közeledik felém. Ezt sosem tudom hova tenni, mármint elhinni is nehéz valahol hogy tetszem valakinek, főleg egy ilyen srácnak (nagyon aranyos személyiség). Mikor elhívott nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, és mint srác nem is jön be csak barátilag, viszont nem akartam megbántani és megkérdeztem hogy baráti találkáról lenne-e szó.

Erre ő picit zavarba jött és bizonytalanul mondta hogy igen valami olyasmi.

Nagyon kellemetlen volt hogy így kérdeztem rá? :(

2018. máj. 30. 20:23
 1/3 A kérdező kommentje:

Amúgy úgy kérdezett rá (tehát nem konkrétan), hogy:

"Ráérsz valamelyik délutàn? Arra gondoltam csinálhatnánk közös programot vagy ilyesmi."

2018. máj. 30. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Csináljatok ezt azt majd lesz valami, lehet nem egy főnyeremény, lehet te sem,

De az az ember , eki a jót látja meg a másikban, azt azért kár veszni hagyni :)

2018. máj. 30. 20:40
 3/3 he84 ***** válasza:
Még hogyha nem is érzel többet iránta, meg lehetne próbálni, adj neki esélyt! Ha barátilag szereted őt és ha szimpi neked bármilyen értelemben, akkor fogadd el a meghívását! Pláne így hogy szerelmes beléd, így is illik elfogadni, különben nagyon megbántod! Még az is lehet, hogy idővel te is jobban megszereted őt, nem illik máris elutasítani elsőre, hátha neked is oké lesz a helyzet! Na meg egy randi nem a világ vége, nem ciki.
2018. máj. 30. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!