Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kezdjek most ezzel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek most ezzel?

Figyelt kérdés
Mikor elkezdődött a kilencedik az osztályból megismertem egy lányt és hát szerelmes lettem belé de ő sose viszonozta na ezt így birtam kb egy évig aztán láttam hogy össze jött valakivel ezért aztán csalódtam benne,nagyon fájt,egy olyan év múlva elmúlt teljesen aztán egészen mostanáig birtam 11-dik végénél vagyok és nem tudom hogy de megint elkezdtem szeretni és mostmár komolyan úgy érzem hogy ebbe bele fogok őrülni meg félek is ettől mivel egyszer már megesett és nagyon rossz volt,nem akarom hogy megint előjöjjenek az érzelmek,légyszii segitsetek valahogy.
2018. máj. 29. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Még van barátja?
2018. máj. 29. 17:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen
2018. máj. 29. 19:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Munkás ember van kocsija meg stb,persze hogy nem engem választ,sovány vagyok meg idétlen. :D
2018. máj. 29. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem próbálj meg online ismerkedni valakivel hátha elvonod a figyelmed vagy beleszeretsz egy számodra jobb/szebb lányba. :)
2018. máj. 29. 20:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Áh hát nem tudom,ez olyan fura érzés úgy érzem mintha amég őt látom addig más nem jöhet szóba,van még egy évem egy osztályba vele együtt,azt csak valahogy kibírom még. :)
2018. máj. 29. 21:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként elmondom hogy még senkim se volt
2018. máj. 29. 21:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Valaki még tudna segíteni,igazából nem is merek odamenni egy lányhoz hogy beszélgessek vele interneten az ismerkedés pedig számomra nem jön be,én csak azzal jönnék össze akit igazàn szeretek. :)
2018. máj. 30. 17:54
 8/9 anonim válasza:
Velem is ez van. Van egy fiú aki nagyon tetszik, de ő meg máshoz húzódik és ez rossz érzés. 14/L
2018. máj. 30. 18:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyszer már szörnyen szenvedtem miatta és nem akarom mégegyszer átélni :(
2018. máj. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!