Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jöjjek be egy fiúnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány aki kérdez ^_^ kérdése:

Hogy jöjjek be egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Hát ugyan abba a suliba jár évfolyamtársam csak nem tudom hogy ugyan azt érzi amit én mert tudja mert a "barátnőim" elmondták neki és már ugy fél éve tudja de ha pl hittan óran vannak kártyák akkor én mondom a kérdést és neki van a kártyán a válasza és ő kérdezett és az én kártyámon volt a válasz meg ma volt métaverseny és ő futott és én dobtam ki és amikor én futottam ö dobott ki es persze egymás ellen volt az osztály.Most nem tudom hogy ezek a kicsi dolgok jelentenek valamit-e
2018. máj. 28. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:
88%
Semmit nem jelentenek azok a dolgok, amit leirtal. Plusz egy fiu ha tudja, hogy bejon egy csajnak, es neki is bejon az ileto, tuti nem huzna a dolgot. Ha fel eve tudja, ne varj semmit a dologtol, mert valoszinuleg nem jossz be neki, ha nem reagalt semmit.
2018. máj. 28. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!